Cu Ergorapido de la Electrolux te poti bucura de timpul petrecut cu cei mici, fara grija curateniei

Ergorapido - ZB3005De acum, vei putea lasa copiii sa se joace in timp ce tu te relaxezi, deoarece de urmele lasate de joaca celor mici se va ocupa Ergorapido. Asfel, firimiturile si urmele de noroi si de nisip vor deveni de domeniul trecutului, iar tie iti va ramane doar sa ii supraveghezi pe prichindei in timp ce se distreaza.

 Electrolux Ergorapido 2in1® este un aspirator multifunctional portabil, care face parte din gama modelelor fara fir, cu acumulatori. Acesta va deveni ajutorul tau de nadejde deoarece iti va oferi rezultate maxime in doar cateva clipe, fiind recunoscut pentru performantele sale in domeniul curateniei. Acest lucru este datorat manevrabilitatii la 180°, rotilor mari care iti vor permite sa aspiri rapid orice coltisor, si, nu in ultimul rand, luminilor LED care vor lumina suprafetele pentru a te asigura ca nu ramane nimic in urma.

Ergorapido este dotat cu tehnologia BrushRollClean™, care iti ofera o putere de aspirare marita si posibilitatea de a curata orice tip de suprafata. Mai mult, poti in orice clipa detasa unitatea de mana pentru a curata rapid masa, blatul din bucatarie sau biroul. Astfel, in urma celui mic va mai ramane doar o curatenie impecabila, indiferent de ideile nastrusnice pe care le are.

Utilizarea igienica a aspiratorului este un atu al Ergorapido, deoarece vei scapa de grija curatarii manuale a periei datorita functiei de autocuratare. Cu o simpla apasare a pedalei de pe partea superioara a duzei, toate scamele si firele de par prinse de perie vor fi eliminate. De asemenea, aspiratorul Ergorapido foloseste sistemul fara sac, ciclonic, combinat cu un sistem patentat de golire care faciliteaza atat descarcarea, cat si igienizarea aspiratorului.

Ergorapido este dotat cu 2 setari de putere, o perie turbo si o duza ingusta telescopica pentru spatiile mai greu accesibile. Nici depozitarea lui nu iti va ridica probleme, deoarece dispune de functia de parcare autonoma si de un design elegant si modern care va aduce un plus de stil in orice colt al casei l-ai pune.

Cu Electrolux Ergorapido 2in1® aspirarea este o joaca de copii!

Mai multe detalii despre Electrolux Ergorapido 2in1® pot fi aflate accesand www.electrolux.ro.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare