Cum adormim nou-nascutul?

Cum adormim nou-nascutul?

0
bebelus care doarme (www.blogs.babble.com)

bebelus care doarme (www.blogs.babble.com)In primele luni de viata, nou-nascutul nu are un program de somn regulat. De aceea, adormirea sa reprezinta o mare povara pentru parinti.

Fie ca ii este foame, fie ca vrea sa fie schimbat sau doar alintat de catre parinti, nou-nascutul se trezeste destul de des in aceste momente ale vietii, neavand cum sa faca diferenta intre zi si noapte.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

De aceea, pentru ca nou-nascutul sa aiba parte de un somn cat mai odihnitor si placut este indicat sa ai in vedere o serie de lucruri esentiale.

Baita

Imbaierea nou-nascutului se realizeaza de cele mai multe ori avand drept scop chiar adormirea bebelusului dupa aceasta etapa. De aceea, nu ezita sa ii faci baie zilnic, spre seara intrucat devine un moment extrem de relaxant. In plus, dupa baita este indicat sa il masezi usor folosind ulei pentru masaj, reusind astfel sa il destinzi destul de bine si placut.

Nu sari peste ora de masa

Pentru ca somnul nou-nascutului sa fie unul cu adevarat placut nu trebuie niciodata sa sari peste masa de seara. Asigura-te ca ii oferi cantitatea de lapte de care are nevoie pentru a putea adormi.

Nu lasa lumina aprinsa

In cazul in care l-ai obisnuit cu lumina este bine sa creezi o sursa de lumina difuza intr-un colt al incaperii in asa fel incat aceasta sa fie cu greu zarita. In acest mod, nou-nascutul se va obisnui cu programul de somn odata cu lasarea intunericului.
Articole similare

Fara comentarii

Lasa un comentariu