Cum alegi crema antirid potrivită pentru tenul tău

Cum alegi crema antirid potrivită pentru tenul tău

0

Procesul de îmbătrânire este ireversibil, iar semnele devin tot mai vizibile pe chipul nostru, pe măsură ce înaintăm în vârstă. Industria de beauty a cunoscut o evoluție remarcabilă odată cu descoperirea unor ingrediente-minune care refac bariera naturală a pielii, redându-i elasticitatea. Astfel, colagenul, algele, celulele stem, coenzima Q-10 sau extractul de melc sunt doar câteva dintre substanțele care au revoluționat industria frumuseții.

Gama variată de cosmetice de la Gerocossen

Gerocossen este o companie românească care a luat naștere în anul 1990, din dorința de a oferi femeilor soluții de înfrumusețare, inspirate din natură. Așadar, firma producătoare de cosmetice oferă o gamă diversificată de produse de îngrijire pentru ten, corp și păr – de la creme și tratamente antirid, loțiuni de corp și de protecție solară, măști și tratamente pentru păr sau alte tipuri de cosmetice potrivite pentru bărbați sau chiar pentru copii.

Timpul, blând cu pielea ta

Dacă îți dorești un ten vizibil întinerit ar trebui să folosești o cremă antirid cu o acțiune eficientă care să îți ofere rezultate pe termen lung. În felul acesta tenul tău va deveni mai luminos și mai catifelat, iar timpul va fi mai blând cu pielea ta.

În general, cremele antirid sunt utilizate cu două scopuri – unul este de diminuare a liniilor fine, iar cel de-al doilea constă în prevenirea apariției ridurilor. Altfel spus, dacă utilizezi din timp o cremă antirid bună, ai putea reduce riscul apariției altor riduri noi. Pe lângă aceste scopuri principale, cremele antirid au și alte obiective – secundare, dar nu mai puțin importante – cum ar fi hidratarea profundă a țesutului cutanat. Așadar, din ritualul de îngrijire a pielii nu ar trebui să lipsească aceste produse menite să îmbunătățească elasticitatea și rezistența pielii, îndepărtând totodată urmele de oboseală.

Cum alegi cea mai bună cremă antirid?

Potrivit experților de la Gerocossen, cea mai bună cremă antirid este cea compatibilă cu nevoile tenului tău, dar și în funcție de vârsta pe care o ai. Iată ce produse putem achiziționa de pe site-ul magazinului online:

  • Crema antirid 35+ ALGADERM Anti-age

Formula special concepută cu 98% ingrediente naturale, îmbogățită cu alge și colagen marin asigură pielii necesarul de nutrienți. Textura ușoară a cremei se absoarbe rapid în piele, conferindu-i o senzație de prospețime care să păstrează mai mult timp. 

  • Crema antirid 45+ Argan BIO pentru riduri vizibile

Concepută special pentru îngrijirea tenului de peste 45 de ani, crema Antirid are o formulă cu ingrediente active – ulei de argan organic, coenzima Q10 și Homeostatine). Rezultă o piele fermă, și plină de suplețe și un aspect neted conferit de diminuarea ridurilor vizibile.

  • Crema antirid 55+ Argan BIO pentru combaterea ridurilor profunde

Tenul matur necesită o îngrijire atentă care are ca scop stimularea procesului de regenerare celulară.  Complexul anti-age bazat pe formula special concepută din coenzima Q19, homeostatine TM și uleiul de argan BIO acționează eficient asupra feței și estompează ridurile profunde.

Crema antirid pentru ochi, potrivită pentru orice vârstă începând cu 20+

Specialiștii spun că după vârsta de 25 de ani, procesul de îmbătrânire este mult mai accelerat, iar semnele devin mai vizibile – mai ales, pe chip. Cea mai predispusă este zona perioculară, fiind și cea mai delicată zonă, iar ca măsură de prevenție se recomandă aplicarea unei creme antirid pentru ochi care să asigure necesarul de vitamine și de nutrienți.

De exemplu, crema antirid de ochi Argan BIO de la Gerocossen conține 95% cremă de origine naturală și protejează pielea sensibilă din zona ochilor împotriva factorilor agresivi din mediu. Îmbogățit cu coenzima Q10, și proteine din soia, produsul redă pielii elasticitate și reduce semnificativ ridurile.