Cum arata o camera de bebelus de lux ?

Cum arata o camera de bebelus de lux ?

0

(Patut din lemn masiv cu cristale swarovski, Saltea miez de cocos, dulap, comoda cu baita si masa de infasat,  comoda cu sertare )

Dar de multe ori pentru parinti este important, din punct de vedere psihologic, sa intruchipeze visul de lux, pe care il vor oferi copilului lor. O camera pentru un nou-nascut se va schimba odata cu el, pentru ca odata cu varsta, nevoile si dorintele copiilor se schimba si doar o camera pentru sugari poate fi amenajata exclusiv dupa propria vointa a parintilor, ceea ce o face ideala si de lux. Pentru a realize un dormitor de lux pentru bebelusi, ar trebui ca atentia sa iti fie atrasa de pachete mobila pentru dormitorul bebelusului.

Cum ar trebui sa arate o camera de bebelus de lux

Patutul baldachin cu tesatura peste pat. Protejeaza bebelusul de lumina soarelui, lumina stralucitoare de la lampa, praf si insecte, ceea ce contribuie la somnul bun al bebelusului. In plus, indeplineste o functie decorativa – arata foarte impresionant si decoreaza dormitorul copiilor. 

Saltea cu miez de cocos. Mulți pediatri și ortopezi sunt de acord că cea mai bună alegere pentru patutul noului-născut, este salteaza cu miez de cocos. Aceasta saltea este densa, hipoalergenica, respirabila, rezistenta la umiditate – într-un cuvânt, ofera multe avantaje.

Patut din lemn masiv cu cristale swarovski – strasurile imita pietrele pretioase si confera patutului un aspect spectaculos. Acestea nu ii afecteaza in niciun fel functionalitatea si se gasesc in seturi si accesorii si decoratiuni de lux pentru camera bebelusului  si in seturile de mobilier pentru camera bebelusului, cu un segment de pret ridicat. 

Cutia muzicala. Cutia muzicala este un player cu un difuzor extern incorporat in patut, care canta bebelusului pentru un somn bun. 

Comoda cu baita si masa de infasat. Numele vorbește de la sine: un astfel de mobilier iti permite să efectuezi baia bebelușilor, pe lângă diverse proceduri suplimentare: schimbarea unui scutec, schimbarea hainelor, masaj sau gimnastică, momente de regim igienic.

Sertar pentru lenjerie de pat – situata sub fundul patului si este conceputa pentru a depozita lenjeria de pat, hainele pentru copii si paturele. Dupa ce copilul va creste, sertarul poate fi folosit pentru depozitarea jucariilor. La unele modele de patuturi de lux pot exista mai multe sertare (pana la 4). 

Dulapior cu sertare – difera de un sertar pentru lenjerie, avand o capacitate mai mare, ceea ce permite depozitarea jucariilor, hainutelor si a altor accesorii pentru bebelusi, dar si depozitarea lenjeriei. Un astfel de dulapior este inclus in comoda primului bebelus. 

Cutiile din silicon – sunt instalate pe partea superioara a partii laterale a patului pentru a-l proteja de loviturile mecanice cu jucariile si de dintii copilului. Astfel, copilul nu isi va deteriora gingiile pe materialul patutului. 

Pentru un astfel de mobilier de lux este important sa alegi decoratiunile potrivite pentru perete: daca peretele este pictat, atunci ai nevoie de decoratiuni scumpe si texturate. Daca este tapet, atunci este necesar ca acesta sa fie un model baroc sau clasic, cu buline vesele sau dungi elegante. Aplicatiile florale de pe pereti se potrivesc de asemenea, in compozitia generala a camerei bebelusului.