Cum circulam la Maraton?

Cum circulam la Maraton?

0
maraton (www.raiffeisencomunitati.ro)

maraton (www.raiffeisencomunitati.ro)Asociatia Bucharest Running Club informeaza ca in intervalul 7-9 octombrie 2011 va organiza a patra editie a evenimentului Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon , cu punctul de Start/ Finish – Piata Alba Iulia.

In perioada 7-11 octombrie are loc in Bucuresti, la Palatul Parlamentului, Adunarea Parlamentara a Statelor Membre NATO. Traseele oficiale ale acestui eveniment coincid cu cele ale Maratonului International Bucuresti si, din motive de securitate, traseul initial al MIB a fost modificat.  Datele si orele de desfasurare raman aceleasi. Crosul Copiilor se va desfasura la data stabilita, pe 8 octombrie, cu traseul incepand din Piata Alba Iulia spre Piata Unirii si inapoi.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

 

Organizatorii evenimentului garanteaza ca aceste schimbari nu vor afecta calitatea desfasurarii evenimentului.


Traficul va fi inchis sambata, 8 octombrie intre orele 8.00 si 12.00 in rondul Pietei Alba Iulia si pe Bulevardul Unirii, iar duminica, 9 octombrie, intre orele 6.00-16.00   pe traseele amintite mai jos:

Start/Finish – Piata Alba Iulia

Cursa Populara Gillette (3,5 km – 9 octombrie): se porneste pe partea interioara a traseului, pana la primul semafor catre Unirea, punct de intoarcere, intersectia cu Lucian Blaga inapoi pe Bd Unirii catre Piata Alba Iulia, intrare pe Bd Burebista (200m), intoarcere la rond Alba Iulia spre dreapta pe Bd Decebal, pana la intersectia cu Mihai Bravu, intoarcere la trecerea de pietoni de pe Bd Decebal, inapoi pe Bd Decebal pana la rond Alba Iulia, Finish -intra pe poarta pe interiorul pietei .

Cursele Competitive (42km, 21km si stafeta –  9 octombrie): Start Alba Iulia, se porneste pe partea exterioara a traseului, se continua pana la intersectia Bd Unirii si Bd Bratianu, se intoarce la stanga pe Splaiul Unirii pe pod, si se continua pana la intersectia cu Mihai Bravu, unde se intoarce inapoi pe Splaiul Unirii , se face stanga la Pasaj Marasesti pe Bd Mircea Voda, apoi dreapta pe Bd Unirii pana la Piata Alba Iulia, se continua pe Bd Burebista 200 m, apoi dreapta pe Bd Decebal pana la intersectia cu Mihai Bravu, intoarcere la trecerea de pietoni de pe Bd Decebal, inapoi pe Bd Decebal si se continua pe Bulevardul Unirii. Acest traseu se repeta de 4 ori. Finish- Piata Alba Iulia, pe interiorul pietei.

Crosul Copiilor (1 km – 8 octombrie):  Start Piata Alba Iulia, pe Bd Unirii, intoarcere la intersectia cu Lucian Blaga. Finish – Piata Alba Iulia. 500mX2 = 1km.

Deasemenea, in intervalul orar mai sus mentionat, liniile de transport in comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate.

O harta a noului traseu poate fi vizionata aici: http://bucharest-marathon.com/wp-content/uploads/2011/09/traseu-maraton-nou.jpg

Raiffeisen Bucharest International Marathon este organizat in colaborare cu Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic Roman si Federatia Romana de Atletism.

Competitia este acreditata international, inscris In lista oficial a maratoanelor lumii ai afiliata AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor Stradale).

Editia 2010 a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon a reunit 5000 de participanti, au fost oferite peste 100 de premii si  au vizitat Bucurestiul cateva sute de turisti straini, sportivi amatori. Pentru organizarea acestui eveniment au muncit 150 de voluntari, campania de promovare a durat 6 luni, din aprilie pana in octombrie, la fel ca si in acest an.
Fara comentarii

Lasa un comentariu