Cum ne-am distrat in saptamana „Scoala Altfel”

[imagebrowser id=1674]Am incheiat saptamana „Scoala Altfel” si inca mai simtim energia celor mici, care au pasit curiosi, emotionati si in acelasi timp nerabdatori sa patrunda in culisele trupei lor preferate – Voltaj si sa descopere povestea Editurii Mac-Mac.
Vizita la sudioul The Candy Shop i-a facut pe copii sa se simta mici vedete, mai ales ca au avut ocazia sa inregistreze o melodie, pe care au repetat-o inainte cu doamnele educatoare/invatatoare si sa cante la un microfon adevarat. Zecile de butoane ale echipamentului tehnic au fost de-a dreptul fascinante, cei mici intreband in cor la ce foloseste fiecare buton in parte.
O parte dintre elevii ce ne-au trecut pragul au avut unica ocazie sa-i intalneasca pe Calin Goia si pe Oliver Sterian – responsabil cu toba mare :D, si nu au ratat ocazia de a le pune cateva intrebari. „Este greu sa ajungi celebru?”, „Calin, care a fost materia ta preferata la scoala?”, „Oli, cate piese ai cantat pana acum?”, sau „Calin, de ce nu iti lasi parul lung?” – sunt doar o parte dintre curiozitatile celor mici, la care baietii au raspuns cu zambetul pe buze.
Dupa ce micile noastre vedete au repetat cantecelul si l-au inregistrat, Ana-Maria Sterian – fondatoare Editurii Mac-Mac si MacMac KIDS.RO, le-a spus copiilor povestea Editurii Mac-Mac, de ce a ales acest nume simpatic si mai ales le-a explicat cat de important este avem respect pentru natura si de ce este bine sa reciclam. La Editura Mac-Mac toate carticelele sunt printate pe hartie reciclata de cea mai buna calitate, iar digipack-urile CD-urilor sunt facute din carton reciclat .
>Pentru ca cei mici merita o copilarie frumoasa, vesela si presarata cu amintiri frumoase, prietenii nostri de la Generali Asigurari, Aquafresh si Aquatique au sponsorizat aceste evenimente, astfel ca un numar cat mai mare de copilasi sa se bucure gratuit de aceasta experienta. In plus, cei mici au primit multe cadouri de la sponsorii nostri, iar prietenii de la Kubeti le-au oferit 2 sortimente delicioase din gama de snack-uri.
A fost o adevarata bucurie sa descopere ce cadouri se afla in plasutele primite, mai ales ca au fost inmanate de simpatica mascota Generali ;
Va invitam sa va bucurati si voi alaturi de noi, privind cateva poze de la eveniment.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare