Cum sa gasim cele mai mici preturi la produsele bio

Cum sa gasim cele mai mici preturi la produsele bio

0
magazine-bio

magazine-bioProdusele bio nu mai sunt o moda, in special cand vine vorba de sanatatea copiilor nostri. Este suficient sa ne uitam cati coloranti, aditivi, pesticide, ingrasaminte chimice, parabeni si alte substante nocive consumam zilnic prin produsele clasice ca sa ne dam seama de acest lucru.

Cu toate acestea, preturile lor le fac prohibitive pentru multi dintre noi. Si atunci cum sa consumam produse bio care nu ne afecteaza sanatatea si mediul fara sa ne dam peste cap bugetul de cheltuieli?

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Un ajutor in acest sens vine de la MagazineBio.ro, primul comparator de preturi pentru produsele bio, care ne permite sa identificam cele mai ieftine produse bio. In acest moment compara peste 5000 de produse si 600 de brand-uri, avand inclusiv o sectiune dedicata produselor pentru cei mici, de la cosmetice bio pentru bebelusi, la jucarii, scutece si hainute.

Astfel, putem sa consumam produse care nu ne distrug nici sanatatea noastra si nu polueaza nici mediul, si fara sa facem eforturi financiare prea mari:

  • alegem produsele bio cu preturi mai mici sau apropiate de cele clasice,
  • alegem produsele bio putin mai scumpe dar de folosinta mai indelungata,
  • alegem produse bio pentru igiena si hrana copiilor care sunt mult mai sensibili decat adultii la substantele chimice din alimentele sau cosmeticele din comert.
  • Si de ce nu, incercam sa preparam in casa cat mai multe dintre produsele pe care le achizitionam din comert.Fara comentarii

Lasa un comentariu