Gabi Firea se gandeste la numele bebelusului

Gabi Firea se gandeste la numele bebelusului

0
gabi firea (www.libertatea.ro)

gabi firea (www.libertatea.ro)Gabriela Firea se gandeste deja la numele bebelusului – Luca, Petre sau Ana Maria. Totul depinde insa de sexul bebelusului, inca necunoscut de catre vedeta tv.

In emisiunea „Un show pacatos”, difuzata de Antena 1, Gabriela Firea a dezvaluit cele doua nume de intre care va trebui sa aleaga in cazul in care va naste un baietel – Luca sau Petre, insa a afirmat destul de convingatoare ca in cazul in care va avea fetita, mai mult ca sigur aceasta va purta numele de Ana Maria, un nume simplu si sfant, dar si foarte frumos.

Intrucat sarcina nu este atat de avansata, Gabi Firea nu si-a efectuat o ecografie in care sa afle sexul copilului, desi asteapta aceasta veste. In cadrul emisiunii in care a participat alaturi de sotul sau, Florentin Pandele, prezentatoarea tv a fost supusa unui test „din batrani”pentru a se afla sexul copilului. Desenand un ac pe o hartie, aceasta a fost rugata sa prinda hartia de o anumita parte. Aceasta a ales, fara sa stie, varful acului, ceea ce inseamna ca va naste un baietel.