Cum sa realizati un noisemaker pentru a va sustine echipa preferata de la Campionatul mondial de fotbal din Brazilia!

[imagebrowser id=1834]Realizati o jucarie viu colorata, care aplauda, pentru intreaga familie – un noisemaker in culorile tarii pe care o doriti caștigatoare la Campionatul Mondial de Fotbal! Cu ajutorul acestei jucarii de aplaudat, cu un design individual, puteti sa va sustineti echipa favorita de fotbal. Realizati un set personalizat, impreuna cu familia, prietenii sau vecinii dumneavoastra şi faceti ceva in timpul premergator meciului. Aveti nevoie doar de entuziasm, de uneltele Dremel® și de ghidul nostru pas cu pas…

Materialele necesare:

  • Dremel® 4200 cu varfuri de carbura pentru gravare
  • Lemn de 3 mm grosime
  • Creion
  • Hartie de calc
  • Pensula moale
  • Vopsea
  • Banda și șnur colorate

 

Gradul de dificultate: 3 stele (nivel mediu)

Pasul 1

Realizati şablonul mainii dvs. pe o foaie de hartie A3 şi transferati conturul de doua ori cu ajutorul unui creion şi a hartiei trasoare pe o foaie de lemn de 3 mm grosime. Folosind Dremel® 4200, decupati cu atentie cele doua maini.

Pasul 2

Şlefuiti marginile mainii şi ale manerului, pana ce sunt netede, cu ajutorul uneltei multifunctionale şi a benzilor de şlefuire EZ SpeedClic (SC407). Noisemaker-ul dumneavoastra va sta confortabil atat in mainile mai mici, cat şi in cele mai mari, şi chiar şi copiii vor avea posibilitatea de a-şi sustine favoritii scuturand şi batand din palme.

Pasul 3

Alegeti culorile tarii dorite și pulverizati-le pe o parte, apoi lasati sa se usuce. Pulverizati şi pe cealalta parte, iar noisemaker-ul dumneavoastra va atrage toate privirile.

Pasul 4

Efectuati doua perforari ale bazei mainii şi fixati frezele de taiere spiralate multifunctionale (561) pe Dremel® 4200. Apoi aşezati cea de-a doua mana dedesubt şi efectuati cele doua gauri prin ambele maini.

Pasul 5

Infaşurati banda in jurul manerelor, incepand de la capatul inferior, asigurandu-va ca marginile se suprapun intotdeauna uşor şi nu exista spatii libere. Asigurati capetele cu banda adeziva.

Pasul 6

Impingeti un creion intre cele doua palme, ca distantier, apoi treceti un şnur prin orificiile pe care le-ati realizat. Faceti un nod strans şi jucaria zgomotoasa de batut din palme este gata! Acum puteti sa bateti din palme cat puteti de tare in sprijinul echipei dumneavoastra favorite!

Pentru mai multe informatii, puteti accesa paginile de internet: www.dremel.ro sau www.bosch.ro.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare