Cupa menstruala: o noua cale de a ramane mai rapid insarcinata

Cunoscuta ca fiind o alternativa a absorbantelor clasice, cupa menstruala este un accesoriu multifunctional.

Aceasta poate fi utilizata si de femeile care isi doresc sa ramana mai rapid insarcinate. Daca iti doresti sa ramai gravida, iar tu si partenerul tau aveti in plan diverse strategii va recomandam sa luati in calcul si utilizarea cupei menstruale.

„O cupa menstruala plina cu lichid seminal permite spermatozoizilor sa se miste numai intr-o singura directie si sa se indrepte spre ou. Mucusul cervical asociat cu ovulatia ajuta sperma sa inoate prin cervix. Uterul se transforma in ultima parte in tubul uterin unde oul este fertilizat. Este nevoie doar de un spermatozoid pentru a penetra oul. Astfel se va produce fertilizarea.

Odata ce ovulul este fertilizat, celulele continua sa imparta crearea unui embrion, care, in cele din urma, se deplaseaza in uter, in cazul in care are loc implantarea.” a afirmat Sherry Ross, cadru medical, expert in sanatatea femeilor si autor al She-ology: Ghidul definitiv pentru sanatatea intima a femeilor

Cum folosesti cupa menstruala pentru a ramane insarcinata mai repede

In urma contactului intim, petrecut cat mai aproape de ziua ovulatiei cupa menstruala trebuie introdusa in vagin. Atentie insa sa fie cat mai aproape de col. Astfel se va pastra lichidul seminal in interior, in contact cu colul uterin, cat mai mult timp.

Cupa impiedica iesirea din vagin a spermatozoizilor si poate accelera procesul de intalnire a ovulului.

Spermatozoizii traiesc 3 zile in medie. Cu cat stau mai mult timp in apropierea cervixului, cu atat e mai mare sansa ca unul dintre ei sa urce catre ovul.

 

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare