Cursuri de pian, personalizate, pentru cei mici

Cursuri de pian, personalizate, pentru cei mici

0

Curs_Tin_Art_pianDenumit si “instrumentul orchestra”, pianul dispune de o paleta larga de expresie si sonoritati. Acesta ofera satisfactii sonore imediate, iar prin simpla apasare a clapelor se obtin sunete care stimuleaza copiii si le extinde nivelul de creativitate.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Pianul este instrumentul care asigura învatarea rapida a notiunilor de baza, dezvolta capacitatile organizatorice, de coordonare a miscarilor si a privirii, accentueaza memoria auditiva si vizuala, coerenta în gandire si atentia distributiva. Pianul este unul dintre cele mai prietenoase si mai îndragite instrumente muzicale atat de copii, cat si de adulti, deoarece dispune de mijloace tehnice ce se pot plia pe nivelul de cunostinte si necesitatile particulare ale oricarui grad de interpretare: profesionist sau începator.

Avand o vasta experienta si o pregatire exceptionala, doamna profesor-coordonator Diana Pop îi indruma pe cei mici prin mijloace interactive si personalizate fiecarui copil în parte. Astfel, activitatile au o abordare interdisciplinara, deschisa si adaptabila tuturor nevoilor. Cursurile de pian organizate de Club TinArt sunt dedicate copiilor cu varsta peste 4 ani, se organizeaza saptamanal, in functie de orarul copiilor si al parintilor in concordanta cu disponibilitatile profesorului, cu taxa de participare de 60 lei / sedinta individuala. Durata sedintei difera de la copil la copil in functie de varsta si aptitudini. Înscrierile se fac la adresa [email protected] sau la numar de telefon: 0740.26.11.87.

O mare varietate de cursuri pentru copiii cu varsta între 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, într-o locatie centrala, chiar la iesirea de metrou Piata Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea mentionam: pian, chitara, vioara, canto, micul antreprenor, limbi straine, arte plastice, arta reciclata, teatru, dezvoltare personala, bune maniere, micul programator, sofer de mic, sah, înot, karate, dans, balet etc. Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/TinArt
Fara comentarii

Lasa un comentariu