Curtea Veche Publishing, premiata la Gala „Ce se intampla, doctore?”

Curtea Veche Publishing, premiata la Gala „Ce se intampla, doctore?”

0

Marti, 13 noiembrie, in cadrul Galei „Ce se intampla, doctore?” Curtea Veche Publishing a fost premiata la categoria „Spirit si cultura. Minte sanatoasa”, pentru eforturile continue in educarea publicului prin seria cartilor de sanatate dedicate sufletelor si mintilor frumoase. Cu ocazia implinirii a 8 ani de la lansare, revista “Ce se intampla, doctore”? a prezentat si premiat oamenii motivati care au ales sa faca performanta in Romania si au reusit, prin eforturi proprii, sa schimbe intr-o directie buna societatea romaneasca.

Curtea Veche Publishing la Gala CSIDPremiul Curtea Veche Publishing, la categoria „Spirit si cultura. Minte sanatoasa”, a fost ridicat de Maria Desmirean, Manager Executiv al editurii. Invitatii Galei au fost personalitati din domeniul medical, cultural, vedete si colaboratori ai revistei, cu totii specialisti de top care fac performanta in domeniul ales si, in acelasi timp, ii inspira si pe altii sa ii urmeze. Redactia revistei a stabilit un numar de patru categorii, fiecare cu mai multe sectiuni si nominalizari.

Curtea Veche Publishing si-a propus de la bun inceput sa sustina importanta educatiei publicului, in formele ei cat se poate de variate: educatie financiara, autocunoastere, imbunatatirea relatiilor cu cei din jur, sanatate etc, dar si educatia copiilor si pregatirea viitoarelor generatii de cititori – segmente editoriale pe care este si astazi lider de piata.

Editura a inceput prin deschiderea pietei literaturii de dezvoltare personala (colectia Carti Cheie), impunandu-se apoi in ochii cititorilor romani datorita colectiilor de literatura motivationala si educatie sociala. Ulterior, editura si-a diversificat catalogul prin colectii acoperind diverse arii de interes: literatura universala contemporana (Byblos), terapie familiala si de cuplu (Familia la Curtea Veche), psihologie (Biblioterapia), sanatate si nutritie ( Sa fii sanatos), carti de gastronomie (autori precum Jamie Oliver, Mihaela Bilic, Ligia Pop).

In ultimii ani, editura se remarca in spatiul editorial autohton prin promovarea unor voci originale romanesti ce pot explica informatii valoroase din domenii diverse in concordanta cu specificul mediului din Romania. Personalitati in domeniul sanatatii si autoare Curtea Veche Publishing, doctorul nutritionist Mihaela Bilic („Sanatatea are gust”) si specialistul in alimentatie raw vegan Ligia Pop („Retete vegane fara foc”) au fost premiate in cadrul editiei precedente a Galei CSID, in 2012, la categoria “Promovarea unui stil de viata sanatos – Specialisti”.