Cybex Gym in premiera in Romania – Aviatiei Wellness Center

Cybex Gym in premiera in Romania – Aviatiei Wellness Center

piscinaCybex Gym este cea mai noua si mai moderna sala de fitness din Bucuresti, parte integranta a Aviatiei Wellness Center Aceasta promoveaza un concept complex de wellness pentru toate varstele, care mizeaza atat pe o forma fizica excelenta, cat si pe o stare interioara de echilibru.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Sala este dotata cu echipamente unice in Romania, de ultima generatie, premiate si recunoscute la nivel mondial. Aceastea se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul conditiei fizice. Pot fi folosite de la sportivii de performanta pana la incepatori sau persoane cu dizabilitati. Cu ajutorul acestora se obtin rezultate clare in ceea ce priveste imbunatatirea performantelor atletice, scaderea rapida in greutate, cresterea fortei si rezistentei. Oferta Cybex Gym include si clase de aerobic: cardio, tonifiere, body and mind, dans, postura, ore special dedicate seniorilor, dar si programe pentru copii: balet, arte martiale etc.

La Cybex Gym beneficiezi si de tratamente SPA si de intretinere corporala cu rol in desavarsirea procesului de slabire sau de intretinere corporala. Ai acces la masaj, jacuzzi, sauna umeda si uscata, salina cu sare de Himalaya.

Iubitorii de sport in aer liber pot inota in piscina cu cromoterapie situata pe acoperisul cladirii sau pot juca tenis la inaltime.

Cybex Gym – Aviatiei Wellness Center. Strada Soldat Gheorghe Pripu numarul 22 A. www.cybexgym.ro

forta

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu