De ce obiecte nu se poate desparti o mama moderna

De ce obiecte nu se poate desparti o mama moderna

Ca orice mama grijulie si activa, tendinta ta este sa vrei sa cumperi cat mai multe lucruri, pentru a-ti creste bebelusul intr-un mod cat mai eficient si sanatos. In felul acesta, ajungi sa achizitionezi diverse lucruri, care nu sunt cu adevarat utile, ori pe care nu ajungi sa le folosesti, de fapt, niciodata. Insa care sunt lucrurile de care ai, cu adevarat, nevoie?

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Termometru de camera

Probabil te gandesti ca noi nu am avut astfel de lucruri atunci cand eram mici – insa nu mai stim prea multe despre disconfortul pe care il simteam atunci cand in incapere era prea cald sau prea frig. Asa ca, este important sa folosesti un termometru de camera in permanenta, pentru a sti daca nu cumva temperatura nu este potrivita pentru bebelusul tau. Da, nici termometrul pentru corp nu este exclus aici.

Sterilizator

Sterilizatorul devine un obiect de care nu vei mai vrea sa te desparti, odata ce observi ce usor scapi de orice microb ce poate atinge biberoanele. In plus, exista anumite modele cu abur, extrem de practice, in care incap mai multe biberoane si pe care il poti lua dupa tine si in vacanta. Poti gasi astfel de sterilizatoare, dar si mai mici si mai simple, in functie de nevoi, la Philips.

Dezinfectanti

Pentru toate momentele in care cel mic se zgarie, ti se pare ca lucrurile lor au fost atinse de vreo bacterie, ori pur si simplu vrei sa te asiguri ca nu exista microbi in jur, este bine sa ai diversi dezinfectanti la indemana. Atentie insa la compozitia lor, pentru a nu-i provoca alergii bebelusului.

Pompa de nas

Pompa de nas este unul dintre cele mai utile obiecte pe care le poti avea in jur. Nu numai pentru momentele in care bebelusul raceste, ci in oricare zi. Nasul lui trebuie curatat cat mai des, iar fara o pompa de nas, acest lucru nu e prea usor.

Videointerfon

Atunci cand dispari, fie si pentru cateva ore, vei simti o nevoie acuta sa stii ce se intampla cu copilul tau, chiar daca stii ca l-ai lasat pe maini bune si ca doarme. Atunci vine in ajutor videointerfonul, care iti supravegheaza copilul si care iti poate transmite imaginile si pe telefon.
Fara comentarii

Lasa un comentariu