De neconceput! 10 moduri controvesate prin care parintii si-au pedepsit copiii

De neconceput! 10 moduri controvesate prin care parintii si-au pedepsit copiii

Si parintii fac lucruri trasnite mai ales cand ajung la concluzia ca ar trebui sa-si pedepseaca odrasla astfel incat aceasta sa tina minte toata viata. Cand tactici precum time-out-ul, “confiscarea” gadget-urilor etc. nu mai sunt eficace, apar altele, cam extreme, totusi.

Iata 10 moduri controversate prin care parintii si-au pedepsit copiii. Incepem in ordine descrescatoare.

  1. Baschet cu forta

In Huntingdon,Tennessee, exista o scoala coordonata de Tribunalul pentru copii. Ca sa-i opreasca din a face ilegalitati, directoarea scolii a obligat toti copiii inscrisi la scoala sa faca baschet, cu exceptia celor care au interdictie medicala. Astfel, chiar daca sunt buni sau nu la acest sport, copiii primesc lectii importante de viata precum perseverenta, cooperarea si munca grea, dar cinstita.

  1. Pedeapsa corporala

In unele tari este ilegal sa-ti lovesti copiii. In altele nu. Linia dintre “bataita” si abuz fizic este foarte fina. William Adams, un judecator al statului Texas, a fost filmat in timp ce-si lovea cu bestialitate fiica adolescenta, timp de 8 minute. “Pedeapsa” era pentru ca aceasta utilizaze internetul fara permisiunea lui si ca download-ase ilegal muzica. In mod ironic, specializarea judecatorului era pe cazuri de abuzuri asupra copiilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

sursa foto: www.teencitytalks.com

Articole similare