Despre nuci

Despre nuci

1

Consumate dupa fiecare masa, nucile impiedica ingrosarea arterelor si previn bolile de inima. Opt nuci pe zi va tin arterele flexibile, inima sanatoasa si previn aparitia atacului vascular cerebral, arata un studiu realizat de cercetatorii americani de la Barcelona ‘s Hospital Clinico, aparut in publicatia ‘American College of Cardiology’. Specialistii citati de BBC News va sfatuiesc sa consumati nuci mai ales dupa o masa bogata in grasimi pentru a atenua efectele negative pe care acestea din urma le au asupra organismului.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Nucile, mai sanatoase decat uleiul de masline

Cercetarea a constat in monitorizarea a 24 de adulti, jumatate dintre ei cu un nivel normal al colesterolului, iar cealalta jumatate cu un nivel ridicat. Participantii la studiu au primit doua portii de salam bogat in grasimi si branza, pe care le-au consumat la un interval de o saptamana.

Citeste continuarea pe www.labucatarie.ro 
1 comentariu

  1. Asa este, nucile sunt foarte sanatoase, iar efectele consumului de nuci se vede in timp. Dupa cum se stie deja, au forma unui creier, ceea ce simbolizeaza influenta pe care o au asupra acestuia.

    In momentul in care nucile sunt tinute in apa 8 ore, se elibereaza enzimele, ele fiind mai potente.

Lasa un comentariu