Despre silueta perfecta a masinii de spalat rufe

Despre silueta perfecta a masinii de spalat rufe

0
electrolux masina spalat -Time-Manager-Slim-1

electrolux masina spalat -Time-Manager-Slim-1Pozitionarea masinii de spalat reprezinta pentru multe familii o reala provocare, in special atunci cand vorbim de spatii limitate. Este ideal sa se afle cat mai aproape de baie, insa nici nu trebuie sa ocupe prea mult spatiu. Electrolux iti prezinta Time Manager Slim – masina de spalat rufe cu silueta…

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

 

Usor de amplasat

Spatiile de locuit din marile orase nu sunt neaparat si generoase din punct de vedere al dimensiunilor. Adaptandu-se acestui trend, Electrolux a creat gama de masini de spalat rufe Time Manger Slim, conceputa special pentru inserarea in spatii reduse. Deschiderea cuvei are si ea un rol important pentru economisirea spatiului si nu mai reprezinta o actiune periculoasa, deoarece se realizeaza printr-o singura apasare.

Capacitate mare

Spatiul redus nu trebuie sa fie sinonim cu micsorarea volumului de rufe spalate. Chiar daca este mai ingusta decat o masina de spalat rufe obisnuita, Time Manager Slim are capacitatea de spalare de 6 kg, suficienta pentru a satisface nevoile intregii familii.

Disponibila 24h

Fiind dotata cu optiunea Time Manager, masina de spalat va ofera posibilitatea sa adaptati durata programului de spalare in functie de timpul pe care il aveti la dispozitie. Astfel, folosind unul din nivelele de reducere a timpului, puteti petrece mai mult timp cu prietenii sau familia si nu va mai fi nevoie sa asteptati finalizarea ciclului de spalare.

Iar pentru ca spalatul rufelor sa nu va afecteze programul zilnic, Electrolux va ofera doua optiuni: Start intarziat si Spalare nocturna. Cu ajutorul functiei Start intarziat puteti alege ora la care doriti ca programul de spalare sa se finalizeze. Masina de spalat va calcula automat cand trebuie sa inceapa spalarea pentru a se respecta ora de finalizare a ciclului de spalare indicata initial. Daca spalarea pe durata noptii reprezinta o solutie mai potrivita programului cotidian, puteti opta pentru programul Spalare nocturna, silentios si cu un consum scazut de energie.

***

Grupul Electrolux este unul dintre cei mai mari producatori din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari anuale de peste 40 de milioane de produse pentru clienti din peste 150 de tari. Compania pune accent pe inovatie pornind de la cunoasterea aprofundata a nevoilor reale ale consumatorilor casnici si profesionali. Electrolux produce echipamente frigorifice, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aspiratoare si aragaze ce sunt vandute sub marci renumite ca Electrolux, AEG-Electrolux, Eureka si Frigidaire. In anul 2008, vanzarile Grupului au fost de 105 miliarde coroane suedeze, iar numarul total de angajati este de 55.000 de persoane.
Fara comentarii

Lasa un comentariu