Detalii importante pentru un carucior util!

Detalii importante pentru un carucior util!

Decizia de alegere a caruciorului iti va influenta viata in fiecare zi pentru o perioada lunga de timp.

Inchis sau culoare deschisa? Modele trendy sau clasice? Pe masura ce selectezi sistemul modular pentru copilul tau nu subestima detaliile care la prima vedere nu par a fi importante, dar care pot avea un impact considerabil în viitor. Un carucior care se sustine singur cand este inchis, si un cos mare pentru cumparaturi iti poate economisi mult timp si poate fi util in diverse situatii. Un cos pentru cumparaturi trebuie sa fie mare si usor de accesat atunci cand copilul este asezat in carucior. Intotdeauna verifica, mai ales cand este vorba de un model usor, dacă sarcina cosului nu este redusa atunci cand copilul este asezat în carucior. Un carucior care se sustine singur ajuta la protejarea partilor textile si la o buna depozitare.

Sasiul caruciorului pe care se vor monta landoul, hamacul (partea sport) si scoica este elementul din sistemul modular care va fi folosit cel mai mult. Din acest motiv trebuie să urmăresti ca sasiul sa fie cat mai usor, să permita fixarea rapida a partilor componente in ambele sensuri de mers. Sasiurile prevazute cu maner tip bara sunt mai usor de manevrat, deoarece necesita o singură mana pentru folosire.

Pentru o cat mai bună igiena si o intretinere adecvata recomandat este sa alegi un sistem modular care permite detasarea si spalarea partilor textile.

O importanta deosebita o are si scoica din cadrul sistemului modular, care ar trebui sa asigure copilului tau in egala masura confortul si siguranta in masina. Pentru o siguranta sporita recomandate sunt scaunele care au fost testate conform testelor de siguranta ADAC, TCS etc.

FB Peg PeregoCarucior 3 in 1 Book Plus 51. Carucioarele de ultima generatie Peg Perego, sunt dezvoltate cu pasiune si creativitate italiana in peste 60 de ani de experienta. Se disting prin siguranta, agilitate, usurinta in manevrare, greutate redusa, usurinta in pliere, design ergonomic, accesorii practice.

Noua Colectie 2015 combina culorile vii si materialele exclusiviste cu inovatia noilor cadre Book Plus 51, care intra in spatii foarte înguste. Cadrele sunt prevazute cu butoane care permit blocarea/deblocarea centralizata a rotilor din fata fara efort, plierea/deschiderea carucioarelor realizandu-se cu o singura  mana.

Cu Peg Perego te bucuri de calitatea produselor FABRICATE IN ITALIA, care se regaeste in fiecare detaliu.

Intotdeauna testati carucioarele si acordati atentie detaliilor inainte de a alege modelul dorit.

 

Showroom 9Luni – Produse de cea mai buna calitate pentru tine si copilul tau.

B-dul Marasti, Nr.31, Sector 1, Bucuresti

http://9lunishop.ro/peg-perego