Detectivul Gourmet investighează un Festin mortal

Detectivul Gourmet: Festin mortal (The Gourmet Detective: Eat, Drink and Be Buried, 2017) aduce acțiune, mister și romantism, în premieră, pe 24 august, de la 21:00!

Henry Ross (Dylan Neal) și Maggie Price (Brooke Burns) participă la o petrecere tematică, în cadrul căreia este simulat un duel. Spre surpinderea tuturor invitaților, unul dintre participanți este împușcat și declarat mort chiar de către Maggie, care trebuie să se ocupe de investigație. Ca de obicei, intriga este complexă și există mai mulți suspecți. Dar accidentele par să nu se mai termine când, rând pe rând, cei de pe lista suspecților suferă o problemă cardiacă, un accident de călărie și unul rutier, produs în urma unei defecțiuni ale sistemului de frânare. Marea provocare a detectivilor este determine dacă aceste incidente sunt accidente sau sunt înscenări.

În același timp, o persoană din trecutul lui Henry revine în viața lui, iar Maggie nu înțelege de ce el refuză să discute cu ea despre acest subiect. Când Henry decide să îi dezvăluie tot, legătura dintre cei doi devine și mai puternică, iar cazul își găsește rezolvarea.

Pentru o seară plină de mister, DIVA vă recomandă Detectivul Gourmet: Festin mortal, luni, 24 august de la 21:00!

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare