Diana Dumitrescu: “Iubirea chiar nu are bariere!”

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” ajunge la final.

Sâmbăta aceasta, de la 13:45, la Antena 1, concurenţii îndrăgitului reality show matrimonial Mireasa duc bătălia finală în lupta pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro.

Tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, dornici sã îşi găseascã sufletul pereche, să lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţãrii, ba chiar şi din strãinãtate. În marea finală, 3 cupluri mai determinate ca niciodată să demonstreze că ei merită să câştige vor lupta pentru marele premiu, însă doar unul dintre ele va câştiga, iar cei doi se vor căsători sâmbătă, în direct, în platoul emisiunii.

“Am pornit la drum cu emoţii multe şi mari!”, îşi aminteşte Diana Dumitrescu, gazda emisiunii, debutul Mireasa, la Antena 1. “Nu doar că mă aflam la cârma unui gen de emisiune cu totul nou pentru mine, dar porneam şi într-o perioadă grea pentru întreaga omenire, aşa că presiunea mi se părea şi mai mare. Uşor-uşor am trecut peste toate obstacolele şi azi nu facem decât să ne bucurăm de faptul că emisiunea noastră demonstrează că iubirea chiar nu are bariere!”, a mai spus Diana Dumitrescu.

Încă de la începutul săptămânii, caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial.

 

 

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare