Disney Channel anunta cei 10 finalisti ai competitiei dance, dance

Disney Channel anunta cei 10 finalisti ai competitiei dance, dance

0

finalisti

Picture 1 of 1

Unul dintre finalisti poate castiga o excursie de vis la Londra pentru a urma un curs de dans la faimoasele studiouri de dans Pineapple.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Bucuresti, 29 ianuarie 2012: Disney Channel anunta numele celor 10 finalisti care pot castiga marele premiu in cadrul competitiei Disney Channel, Dance Dance, inspirata de serialul Totul pentru Dans, si care a debutat 2 decembrie 2011.

Cei 10 finalisti au fost alesi marti 24 februarie, iar clipurile lor pot fi vizionate pe microsite-ul Disney Channel Romania, www.disney.ro/dance-dance  unde vizitatorii pot alege cine va fi castigatorul competitei Dance Dance. Publicul poate vota clipul preferat pana duminica 5 februarie.

Castigatorul va calatori la Londra pentru a lua parte la un curs de dans de 5 zile la celebrele studiouri de dans Pinapple si se va antrena cu binecunoscutul coregraf Jay Revell, care a lucrat alaturi de vedete precum Kelly Rowland, Cheryl Cole si Alexandra Burke. Fiind unul dintre cele mai importante centre de dans din lume, in aceste studiouri au loc repetitiile marilor vedete pop si actori de teatru.

Cei 10 finalisti ai competitiei Dance Dance sunt: Victoria Puscas (11 ani, Piatra Neamt), Andreea – Mihaela Artene (10 ani, Bucuresti), Ruxandra Barbu (13 ani, Bucuresti), Tudor Sima (10 ani, Chiajna), Irina Maria Iones (10 ani, Floresti), Nicoleta Dorobantu (14 ani, Bucuresti), Razvan Ionescu (9 ani, Craiova), Eduard Petean (9 ani, Baciu), Adina Maria Popa (10 ani, Pitesti), Simona Lupsa, (9 ani, Rasnov).

Marele castigator va fi anuntat pe canalul Disney Channel si pe site-ul Disney Channel cu ocazia lansarii celui de-al doilea sezon al mult asteptatului serial Totul pentru dans, sambata 25 februarie.

Competitia Dance Dance a fost inspirata de serialul de success Totul pentru dans de la Disney Channel. Concursul a fost creat pentru a da fanilor cu varste intre 8 si 14 ani oportunitatea sa invete cateva miscari de dans specifice serialului. Publicul a fost invitat sa creeze propriile coregrafii si sa le urce pe microsite-ul dedicat.

Noul sezon Totul pentru Dans prezinta si mai multe aventuri ale celor doua personaje pline de energie, CeCe Jones si Raquel „Rocky” Blue, doua prietene bune al caror vis este sa devina dansatoare profesioniste. Visul lor devine realitate atunci cand cele doua ajung sa faca parte din trupa de dans a celui mai popular show de dans pentru adolescenti, Shake It Up, Chicago.

Lansat in ianuarie 2011, Totul pentru dans a fost un hit Disney Channel. In rolurile principale sunt: Bella Thorne, in rolul lui CeCe Jones, Zandaya in rolul lui Raquel „Rocky” Blue, Kenton Duty (din „Lost”) in rolul lui Gunther, Adam Irigoyen („Magicienii din Waverly Place”) in rolul lui Deuce si Davis Cleveland („Bafta, Charlie”, „Neveste disperate”) in rolul lui Flynn Jones, frate mai mic al lui CeCe. Serialul a fost creat de Chris Thompson, iar directori executivi sunt Rob Lotterstein, impreuna cu Thompson. Rosero McCoy („Tabara de rock 2 Competitia finala”) s-a ocupat de coregrafia pentru episodul pilot. Totul pentru dans e produs de casa de productie It’s a Laugh Production Inc.

Pentru mai multe informatii si imagini, va rugam contactati: Gabriela Preda, [email protected], 0751 426.235

Despre Compania Walt Disney în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa:
The Walt Disney Company (TWDC) este lider în domeniul divertismentului şi media cu programe diversificate pentru familie şi cinci segmente de activitate: parcuri şi staţiuni, divertisment televizat, reţele media, produse de consum şi grupul său media interactiv.

TWDC Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) activează în regiune de peste 70 de ani, în peste 23 de ţări şi are peste 5.500 de angajaţi. Disneyland Paris s-a deschis în 1992 şi este în prezent principala destinaţie turistică din Europa. TWDC este un distribuitor major de film, printre succesele sale recente numărându-se ‘‘Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi’’ şi ‘‘Povestea Jucariilro 3’’—ambele filme au înregistrat recorduri în regiune, contribuind cu peste 1 miliard de dolari la box-office la nivel global. Compania este şi un furnizor important de programe TV, distribuind seriale de televiziune marca Disney si nu numai, printre care se numără serialele de succes ‘‘Neveste disperate” care se situează în top 10 seriale americane difuzate în Franţa, Germania, Italia şi Marea Britanie. Există 59 de canale marca Disney (Disney Channel, Disney XD, Playhouse Disney, Disney Cinemagic şi Toon Disney) în 23 de limbi din 118 ţări care ajung în peste 91.3 milioane de case în regiunea EMEA. Gama variată de produse de consum Disney dezvoltate la nivel local sunt comercializate în magazine specializate şi retaileri de masă, precum şi în peste 100 de magazine Disney din Marea Britanie, Spania, Italia, Franţa şi Portugalia. Un nou concept de magazin, lansat recent în şapte oraşe din Europa, oferă o experienţă unică şi magică de cumpărături de care se poate bucura întreaga familie.
Fara comentarii

Lasa un comentariu