Disney Channel lansează competiţia Dance, Dance

Disney Channel lansează competiţia Dance, Dance

13
totul pentru dans

totul pentru dansDisney Channel Romania si-a unit eforturile cu unul dintre cei mai buni streetdanceri, CRBL, pentru cea mai noua competitie nationala de dans inspirata de serialul de comedie de succes, Totul pentru dans. Vedeta sprijina competitia incurajandu-i pe fani sa-si demonstreze talentul in materie de dans. Marele castigator isi va face bagajele pentru Londra, la faimosul studio Pinapple Dance, pentru a lua parte la un curs exclusivist de dans, ce va fi inregistrat pentru Disney Channel.

In Romania, concursul sa va lansa vineri, 2 decembrie, pe www.disney.ro/dance-dance si la va oferi fanilor cu varste intre 8 si 14 ani sansa sa invete cateva dintre miscarile de dans marca Totul pentru dans. Vizitatorii site-ului vor fi invitati sa se filmeze executand aceste miscari de dans impreuna cu prietenii lor si sa urce filmuletele pe microsite-ul special creat. Pana pe 9 ianuarie 2012, micii dansatori in devenire isi pot inscrie prestatia solo in competitia online.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

In prima faza, va avea loc o selectie a candidatilor inscrisi, urmand ca cei 10 finalisti alesi sa poata fi votati de vizitatorii site-ului www.disney.ro/dance dance, intre 24 ianuarie si 5 februarie. Castigatorul va primi ca premiu o excursie de vis la Londra, unde va participa la un curs de dans la faimoasele Pinapple Dance Studios.

Sustinatorul competitiei Dance, Dance, CRBL a afirmat: “Sunt incantat sa fac parte din aceasta competitie online de dans. Este o mare oportunitate pentru copii sa se implice, sa se distreze si sa isi demonsteze talentul la dans.

Mega concursul va lua sfarsit pe 25 februarie, cand se va anunta castigatorul, la lansarea mult asteptatului sezon doi al serialului Totul pentru Dans. Noul sezon prezinta si mai multe aventuri ale celor doua personaje pline de energie, CeCe Jones si Raquel „Rocky” Blue, doua prietene bune al caror vis este sa devina dansatoare profesioniste. Visul lor devine realitate atunci cand cele doua ajung sa faca parte din trupa de dans a celui mai popular show de dans pentru adolescenti, Shake It Up, Chicago.

Lansat in ianuarie 2011, Totul pentru dans a fost un hit Disney Channel. In rolurile principale sunt: Bella Thorne, in rolul lui CeCe Jones, Zandaya in rolul lui Raquel „Rocky” Blue, Kenton Duty (din „Lost”) in rolul lui Gunther, Adam Irigoyen („Magicienii din Waverly Place”) in rolul lui Deuce si Davis Cleveland („Bafta, Charlie”, „Neveste disperate”) in rolul lui Flynn Jones, frate mai mic al lui CeCe. Serialul a fost creat de Chris Thompson, iar directori executivi sunt Rob Lotterstein, impreuna cu Thompson. Rosero McCoy („Tabara de rock 2 Competitia finala”) s-a ocupat de coregrafia pentru episodul pilot. Totul pentru dans e produs de casa de productie It’s a Laugh Production Inc.




13 Comentarii

  1. iubesc dansul si am fost la multe scoli de dans . sper ca voi putea sa dansez asa de bine ca Roki si Sisi,cred in mine ca pot face asta si sunt 70 la suta sigura de asta ma numesc [Elisa am 10 ania si imi place dansul locuiesc in gheboieni judetul dambovita ]………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$$%

    • EU M-AM UITAT FOARTE DES LA TOTUL PENTRU DANS, SI AM VAZUT TOATE DANSURILE VOASTRE. STIU SA DANSEZ DANSUL NUMIT DA DIN SOLD FOARTE BINE SI POT CHIAR SA IVENTEZ DANSURI.AM INCERCAT DE MULTE ORI SA MA INSCRIU LA CONCURS DAR NU AM GASIT CE CAUTAM DEACEIA A-SI VREA SA IMI TRIMITETI VOI ADRESA SAU SA MA INSCRIETI VOI DACA PUTETIN. CUM VRETI VOI…

  2. Am fot la 56 de scoli de dans pana acum am multe dimlome si medale si cupe numai de la dansuri de exemplu Tangou, hip hop rok si multe altele sper sa castig am incredere in mine 100% va iubesc sisi si roki si vreau sa castig pa:-h

  3. iubesk foarte mult dansul imi place sa dansez sper ca voi putea sa dansez ca roki si cece doresk din tot sufletul sa fiu aleasa ( ma numesc raluca locuies in baia mare judetu mara mures) :X:X:X:X:X::*:*

  4. imi plce foarte mult dansul imi doresk sa fiu aleasa am dansat la mai multe scoli de dans vreau sa fiu ca roky si cece (lucuiesk in baia mare judetu mara mires am 10 ani si va iubesk roky si cece

  5. imi place foarte mult dansul si sa dansez am fost la mai multe scoli imi doresk sa fiu aleasa sper ca pot dansa atat de bine ca roky si cece ma numesk (raluca am 12 ani locuiesk in baia mare judetu mara mures ) :*:*::X:X:X:X:

  6. imi place mult dansul am fost la multe scoli de dans imi place emisiunea totul pentru dans sper sa fiu aleasa imi doresk foarte mult|( ma numesk melisa am 11 ani locuiesk in baia mare judetu mra mures va iubesk roky si cece)

  7. imi place foarte mult dansul si sa dansez am fost la mai multe scoli imi doresk sa fiu aleasa sper ca pot dansa atat de bine ca roky si cece ma numesk (raluca am 12 ani locuiesk in baia mare judetu mara mures ) :*:*::X:X:X:X:

Lasa un comentariu