Doi ani diferenta intre copii

Doi ani diferenta intre copii

1
fratiori (http://happyhelms.com)

fratiori (http://happyhelms.com)Potrivit ultimelor cercetari, este ideal sa lasi sa treaca doi ani de la nasterea ultimului copil pana sa te apuci sa concepi altul. De ce? Daca diferenta de ani dintre copii este mai mare, atunci acestia vor fi mai inteligenti.

Cercetatorii au descoperit ca acei copii care s-au nascut la cativa ani distanta fac punctaje mai mari la testele de inteligenta. Materiile la care exceleaza sunt matematica si literatura.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

“Cand parintii trebuie sa se ocupe de doi copii mici, atunci cel putin unul din acestia va fi neglijat”, a declarat Kasey Buckles, profesor universitar, autor al unui studiu de specialitate.

Buckles si asistenta sa, Elizabeth Munnich, au analizat cazurile a 3000 de femei care au nascut 5000 de copii, in perechi. Acestia au sustinut teste de inteligenta la varsta de 5 ani, si apoi la varsta de 7 ani, relateaza modista.ro.

Profesorul a descoperit ca, daca diferenta de ani dintre copii era mai mare, acestia luau note mai mari.

Toti copiii proveniti din mame care au asteptat 2 ani sau mai mult pana sa-i mai faca micutului un fratior, aveau coeficientul de inteligenta semnificativ mai mare.

“Cu cat petreci mai mult timp cu un singur copil, cu atat acesta va avea un bagaj cognitiv mai mare”, a declarat Buckles.
1 comentariu

  1. deci pana la urma trebe sa iti petreci cat mai mult timp cu cel mic,doi lucru firesc pana la urma si ata timp cat exista doi parinti unul poate sa isi petreaca timp cu un copil iar altul cu celalalt … daca exista diferenta prea mare de ani intre ei nu prea mai au lucruri in comun si nu au o relatie foarte apropiata

Lasa un comentariu