Educarea copilului acasa: mega-trend in randul vedetelor

Vedetele isi iau precautii speciale atunci cand devin parinti. Starurile trebuie sa aiba grija ca micutii sa nu fie expusi excesiv ochiului public. De aceea, foarte multe celebritati aleg sa-si educe copiii acasa.

Cu toate acestea, ferirea de paparazzi nu este singurul motiv pentru care actorii, cantaretii, scriitorii si alte persoane faimoase opteaza pentru scolirea celor mici acasa.

In momentul de fata, in America exista aproximativ 2.4 milioane de copii care nu merg la scolile publice si nici la cele private. Vine invatamantul la ei, sub forma tutorilor personali, care concep programe educationale personalizate.

Ce parere ai despre scoala facuta acasa? Ai opta pentru aceasta varianta? Pana reflecti asupra acestei probleme, citeste despre cateva celebritati care au preferat sa-si educe copiii acasa.

[imagebrowser id=919]

Will Smith si Jada Pinkett

“Sistemul actual de scolarizare este conceput pentru veacul industrial. Noi vrem ca micutii nostri sa invete, nu sa memoreze. Din acest motiv, preferam sa-i educam acasa”, a declarat Jada pentru o revista americana.

Brad Pitt si Angelina Jolie

“Consideram ca sistemul educational nu a tinut pasul cu dezvoltarea actuala a lumii. De aceea am ales sa ne educam copiii in acest sistem de ‘homeschooling'”, a spus Angelina Jolie. Cuplul pune accentul pe respectul pentru multiculturalism si are grija ca micutii lor adoptati sa nu se indeparteze de radacini.

Tom Cruise

Tom Cruise a ales sa-si educe acasa toti cei trei copii. Connor si Isabella Cruise au beneficiat de un profesor personal, iar Suri urmeaza si ea niste cursuri private asemanatoare.

Jimmy Wales

Jimmy Wales este intemeietorul enciclopediei virtuale Wikipedia. El a declarat ca este foarte dezamagit de sistemul educational american pentru ca acesta seamana cu o fabrica. Ca o consecinta a acestei viziuni, fiica lui Kira este educata acasa de mama ei.

John Travolta si Kelly Preston

Cei doi isi educa acasa fetita, pe Ella Bleu, pentru ca prefera acest sistem de invatamant.

“Consideram ca Kelly este mai protejata astfel, si are ocazia sa invete mai multe lucruri”, a declarat John pentru Star Magazine.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare