Efectele terapeutice ale salinei

Efectele terapeutice ale salinei

0

pensiunea mary luisa105x155Cazurile de alergii si astm in randul copiilor sunt in crestere, fara sa cunoastem cu exactitate motivul. Poate fi din cauza poluantilor din mediul inconjurator, o expunere timpurie la o gama larga de alergeni in alimente si in mediu, sau datorita metodelor mai bune de diagnostic. Oricare ar fi cauza bolii, ca parinte incerci sa gasesti mereu cele mai bune metode de tratament, iar salina este una dintre ele.

Efectele terapeutice ale salinei sunt binecunoscute, mai ales in tratarea bolilor aparatului respirator, cum sunt astmul bronsic, bronsitele cronice, afectiuni alergice ale cailor aeriene superioare – rinite, rinosinuzite, faringoamigdalite etc.

In interiorul salinelor nu exista poluanti atmosferici, aerul are un ph usor acid cu cantitati crescute de CO2 si H2S fata de aerul exterior. De asemenea sunt prezente minerale precum Na, Ca, Mg. Toate acestea fac ca o cura la salina sa determine reducerea stresului si sa aiba un caracter sedativ si de curatare pentru orice persoana care ii trece pragul, nu doar pentru cei care sufera de o anumita afectiune.

Acum, ca v-ati convis de efectele terapeutice ale salinei, va recomandam ca urmatorul concediu sau poate weekend prelungit sa-l petreceti in statiunea Ocna Sibiului, la Vila Mary-Luisa, care dispune si de o salina artificiala. O camera dubla, pe noapte costa 80 de lei, iar cititorii site-ului www.bebelu.ro beneficiaza de o reducere de 10% pana la data de 31 mai 2014.