Emisiune Acces Direct va fi difuzată și în weekend. Va fi și sâmbâta Vulpița?

Începând din 27 iunie, Acces Direct va avea o ediţie specială, în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00, la Antena 1.

Gazda emisiunii, Mirela Vaida, le propune telespectatorilor două ore de news-magazine pentru toată familia, poveşti de viaţă, atât din rândul celebrităţilor, cât şi al oamenilor simpli, divertisment şi rubrici de lifestyle.

În ultimele șase luni, Acces Direct a fost identificată cu serialul Vulpița.

Cea mai amendată emisiune a momentului

Acces Direct a fost penalizată cu amendă după amendă, din ianuarie și până acum. În șase luni, a luat patru amenzi de la Consiliul Național al Audiovizualului. Trei dintre ele, pentru serialul Vulpița, considerat de membrul CNA Dorin Rusu “un spectacol al degradării umane”.

În total, Antena 1 a fost amendată, din cauza Acces Direct, cu 130.000 de lei, adică aproape 30.000 de euro.

„Acces Direct din weekend, mai exact de sâmbăta după-amiaza, va fi o ediţie specială a emisiunii, pentru toată familia, o ediţie cu şi despre oameni simpli, de care noi am fost apropiaţi întotdeauna, cu problemele lor de ordin social sau sentimental, dar va avea şi un puternic conţinut de divertisment. Astfel, vom avea invitaţi din rândul celebrităţilor, vom afla detalii în premieră despre noutăţile lor artistice, dar şi despre momentele importante din vieţile acestora.

Ba chiar vom pătrunde în casele lor, pe care poate unii dintre ei şi le vor prezenta în premieră la Acces Direct. Alături de noi vor fi săptămânal şi vloggeri şi influenceri, cu care vom vorbi despre tot ce credem că este important să afle publicul nostru.

Aşadar, vă propunem două ore de divertisment şi informaţii utile, poveşti reale din viaţa oamenilor simpli şi a celebrităţilor, pentru că până la urmă, orice vedetă, înainte de toate, e un om cu trăirile şi experienţele sale, ca oricare dintre noi! Aşadar, nu uitaţi, începând cu sâmbăta aceasta, de la 17:00, vă dau întâlnire în fiecare săptămână, bineînţeles, pe Antena 1!”, a declarat Mirela Vaida.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare