15 artiști vor urca pe scena Rocanotherworld între 24 – 28 iunie

Un număr de 15 artişti vor veni, între 24 – 28 iunie, la Iaşi, pentru a concerta pe scena Rocanotherworld din zona de agrement Ciric.

Potrivit organizatorilor, în fiecare seară, începând cu ora 18,30, pe scena de la The Secret vor urca câte trei trupe.

Miercuri, 24 iunie: Adam’s Nest, Toulouse Lautrec, Robin and the Backstabbers
Joi, 25 iunie: Lucia, Pinholes, byron
Vineri, 26 iunie: Fine, It’s Pink, EYEDROPS, Argatu’
Sâmbătă, 27 iunie: Ana Coman, Jurjak, Luna Amară
Duminică, 28 iunie: om la lună, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks

“Spectatorii sunt rugaţi să parcurgă regulamentul pentru a fi bine informaţi cu privire la desfăşurarea evenimentului. Limita numărului de persoane care au acces în spaţiu este de 500. Accesul la evenimente se face începând cu orele 18,30. Se va păstra distanţa de 1,5 m între persoane cât timp se face accesul. Încă de la intrare vor fi transmise toate informaţiile necesare pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului. La intrarea în perimetrul de desfăşurare al festivalului se va efectua triajul observaţional. Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată) şi nici al celor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3 grade. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie”, spun organizatorii.

Conform sursei citate, nu vor fi disponibile biletele în format fizic la intrare. Biletele vor fi scanate, evitându-se astfel ruperea sau atingerea lor, iar accesul va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată.

“Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt de asemenea rugaţi să nu aducă bagaje mari în incinta evenimentului. Biletul de intrare îşi pierde valabilitatea în momentul ieşirii din perimetrul zonei de agrement Ciric. Purtarea măştii care să acopere atât gura, cât şi nasul este obligatorie pe toată durata evenimentului”, mai atenţionează organizatorii.

Ei precizează că spaţiul va fi organizat în aşa fel încât să permită menţinerea distanţei fizice de doi metri între persoane.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare