Epics, cabina foto, ne arată că timpul nostru se măsoară în pozele...

Epics, cabina foto, ne arată că timpul nostru se măsoară în pozele cu ei

0

Pentru că știm cu toții ce importante sunt amintirile din copilărie, atât pentru construirea poveștilor, cât și pentru dezvoltarea creșterii, părinții nu ratează niciun moment pentru a aduna dovezi ale trecerii timpului. Iar la zilele de sărbătoare, pe lângă metodele digitale de înregistrare a amintirilor, apare tot mai des și cabina foto.

Fotografiile instant povestesc fericirea de moment, pentru viitor. Fără teamă că se vor pierde în calculatoare vechi, pe rețele sociale sau în telefoane schimbate, aceste mici momente în familie nu numai că spun o poveste, ci urează bun sosit micuțui după care îți vei măsura trecerea timpului.

Cabina foto Epics crează aceste mici strigăte de bun venit pentru părinții mândrii și invitații care aduc cu ei gânduri frumoase. Din 2013, acest domeniu atrage tot mai mult noii părinți care își păstrează astfel aproape amuzamentul din ziua fericită.
“Uneori și adulții au nevoie de o evadare. Iar jocul acesta de-a Bine ai venit din fața cabinei foto, exact asta oferă. Prin măști amuzante, mesaje frumoase, pălăriuțe și ochelari, toată lumea reînvață inocența copilăriei,” spune Cătălina Gal, fondatorul brandului Epics.
Împreună cu cel mic, sau pentru el, ca mai târziu, când va înțelege importanța acestui eveniment, acesta să vadă fotografiile și să râdă știind că petrecerea lui a adus fericire, așa cum e și normal, pentru că a însemnat sosirea sa în familie.

Încă de la primele evenimente ale cabinei foto în România, cei mici au fost fanii numărul unu ala acestui concept. Fie că se mascau, fie imitau adulții, legătura dintre imaginea lor printată pe o fotografie instant și un viitor în care se vor revedea în acea fotografie și vor spune Uite, visam să fiu Zorro! a devenit tot mai vizibilă.

De la a participa la prima petrecere a celor mici, botezul, acum Epics este invitat uneori în fiecare an, să pozeze, pe modele adorabile, creșterea unei mici minuni și astfel să ofere părinților un album diferit de la an la an.

Iar companiile din domenii apropiate micilor năzdrăvanialeg cabina foto ca un mod de comunicare vesel și rapid a ideii că fericirea arată la fel pe chipuri de copii sau adulți.

Atât de mult apreciem imaginile cu cei mici, a căror creștere nu vrem și nu putem să o pierdem, ale căror zâmbete înseamnă zâmbete și pentru noi, încât serviciile de cabină foto pentru copii s-au dezvoltat într-atât încât oferă părinților opțiuni tot mai variate.

De la primele evenimente, în care părinții este necesar să îl țină pe cel mic în brațe, Epics a ajuns să dezvolte servicii speciale pentru petrecerile aniversare private sau școlare, unde cei mici deja au grupul lor și vor să se distreze. Pentru asta, mini cabina foto pentru copii, care vine la înălțimea celor mici, pentru ca cei mari să aibă timp pentru povești pline de mândrie, de aventuri și năzbâtii.

Timpul nostru se măsoară în creșterea lor. Iar în fotografii alăturate, pline de zâmbete, de ieri, de azi, de mâine, ne vedem justificat sensul și le putem povesti cum întreaga familie le-a fost aproape, cum datorită lor am râs, am plâns și ne putem aminti împreună că uneori, sărbătorindu-i pe ei, ne aducem și noi aminte să fim copii.

Sursa text si imagini: epics.ro

Articole similare