Esti mama singura?

Esti mama singura?

0

Este momentul sa arunci pe geam grijile si indoielile cu privire la persoana ta. Nu te ajuta cu nimic. Incearca sa asculti de sinele tau si fa ceea ce crezi tu ca este mai bine pentru tine.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Ai avut o viata inainte de a fi casatorita, de la acest lucru este indicat sa pornesti. Cu siguranta esti capabila sa o construiesti de la capat. Pretuieste-ti calitatile si ai incredere in feeling-ul tau. Incearca sa nu devii obsedata de trecut si nici sa nu te ingrijoreze viitorul; cumva grija este o rugaciune sa nu ti se intample ceea ce nu doresti. Daca te gandesti la trecut sau te ingrijoreaza viitorul, inseamna ca practic nu iti traiesti clipa din prezent.

Gandeste-te ca pierzi momente importante si pretioase din viata ta si din cea a copiilor tai. Si iti scapa in felul acesta sansa de a fi tu cu adevarat si de a intelege ceea ce iti doresti. Intuitia ta incearca sa te ajute, trebuie doar sa o asculti, deoarece cu siguranta iti vei regasi echilibrul in viata. Vei deveni un model pentru copiii tai si singura persoana care te poate opri din a fii asa esti doar tu.

In aceste momente ai nevoie de prieteni, familie, persoane care sa te ajute. Asadar identifica-ti nevoile si cauta resursele pentru a-ti veni singura in ajutor. Fa-ti  lista cu persoanele care te-ar putea ajuta si pe care ti-ai putea permite sa le suni oricand. Nu da la o parte ideea de a cere ajutor, deoarece prietenii sunt dispusi sa-ti ofere tot suportul lor.

Oamenii au nevoie sa se simta utili si sa stie ca le pot veni in ajutor celor pe care ii iubesc. Tu nu simti asta? Asadar, de ce i-ai priva pe prieteni de aceasta oportunitate? Fiecare dintre noi va avea nevoie de ajutor la un moment dat in viata sa, iar acum a venit si vremea ta. Este adevarat ca te poti simti singura, dar nu te obliga nimeni sa faci asta, este doar alegerea ta sa ai incredere!

Fa o pauza!

Nu poti munci incontinuu, o mamica trebuie sa se si joace cu copiii ei si sa-si traiasca viata. Probabil ca muncesti din toate puterile pentru a asigura un confort pentru copiii tai si pentru tine. Totusi adevarata viata contine si distractie si partile sale mai putin serioase si mai mult spontane.

Chiar si relatia cu copiii s-a schimbat. Un divort te face sa devii constient de timpul petrecut alaturi de copii si fiecare minut conteaza, asadar foloseste timpul acesta pentru a va distra impreuna. Respira, incetineste si nu lasa toate aceste responsabilitati sa te distraga de la ce este important cu adevarat: copiii tai. Au nevoie sa petreaca timp cu tine si sa va jucati impreuna.

Aminteste-ti ca de fiecare data cand ii auzi razand, vor vrea si ei sa te auda pe tine. Multe mame singure sunt mandre de ele si ai face bine sa te simti si tu asa! Inseamna ca ai depasit situatii dificile si ai creat o noua viata pentru tine si pentru copii. Meriti o medalie de onoare si nimeni nu-ti poate nega acest lucru!

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu