Evaluarea Națională 2020: Peste 10.000 de elei susțin joi proba de Limbă...

Evaluarea Națională 2020: Peste 10.000 de elei susțin joi proba de Limbă maternă

0

Peste 10.000 de elevi vor susține joi proba scrisă la Limba și literatura maternă din cadrul Evaluării Naționale. Acesta este ultima probă a examenului din acest an, după cele de Limba și literatura română și Matematică, desfășurate luni, respectiv miercuri.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Primele rezultate ale Evaluării Naționale vor fi afișate luni, 22 iunie, până la ora 14.00. În conformitate cu regulamentele europene și la solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale cu anonimizarea numelui și a prenumelui.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00).

În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie.
Fara comentarii

Lasa un comentariu