Exercitii pentru abdomen dupa Sarbatorile de Iarna

Exercitii pentru abdomen dupa Sarbatorile de Iarna

0
exercitii fizice (www.terapii-alternative.com)

training

Picture 1 of 2

blonde women train her abdominals

S-ar putea sa te trezesti cu cateva kilograme in plus dupa excesele alimentare facute de Craciun. Iata 4 exercitii care te vor ajuta sa scapi de grasimea inestetica de pe abdomen, acumulata dupa sarmale si prajituri.

Foarfeca

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Stai intinsa pe spate cu bratele pe langa corp, picioarele ridicate in pozitia lumanare si cu varfurile degetelor de la picioare directionate in sus. Impinge-te in asa fel incat sa-ti aplatizezi mijlocul, lucrandu-ti musculatura abdomenului.
Continua din aceasta pozitie. Inhaleaza in timp ce iti cobori piciorul drept, in asa fel incat degetele de la picioare sa ajunga la nivelul nasului. Expira, schimband piciorul printr-o miscare stil foarfece. Piciorul drept trebuie sa revina in pozitia initiala, pentru ca piciorul stang sa ii ia locul. Nu atinge podeaua cu picioarele. Fa 3 seturi a cate 8-10 repetitii.

Scandura rasucita

Sprijina-te in genunchi si in antebrate, cu coatele pozitionate chiar sub umeri, si degetele incrucisate. Intinde-ti picioarele si ridica-te in degetele de la picioare in asa fel incat sa stai in pozitia „scandura”. Expira in timp ce te rasucesti doar din solduri spre stanga. Inhaleaza pe masura ce revii in pozitia initiala. Repeta miscarea si cu partea dreapta. Fa trei seturi a cate 10 repetitii, relateaza modista.ro.

Pasi pe minge

Ingenunchiaza in fata unei mingi ortopedice mari, luand-o in brate in asa fel incat soldurile sa ti se lipeasca de ea. Plaseaza-ti mainile pe podea, inaintea ta, si „paseste” pana cand mingea ajunge la fluierele picioarelor. Contracta-ti muschii abdominali si ridica-ti soldurile usor, apoi lasa-te in jos. Fa trei seturi a cate 12 repetitii.

Ridicare pe lateral

Stai intinsa pe partea stanga cu picioarele intinse, asezate unul deasupra celuilalt. Sprijina-ti capul pe mana. Inhaleaza pe masura ce iti ridici picioarele de pe podea, apoi expira lasandu-le jos pana la aproximativ 2 cm de podea. Nu atinge podeaua si repeta exercitiul de 10 ori, cate 3 serii.

Foto: www.terapii-alternative.com / www.harmonycenter.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu