Fă-ți picioarele fericite și oferă-le mereu o stare de bine!

Fă-ți picioarele fericite și oferă-le mereu o stare de bine!

0

Specialiștii ne recomandă cel puțin 30 minute de mișcare, în fiecare zi. Ușor cu teoria, mai greu cu practica. De câte ori nu ți-ai spus că lași mașina acasă sau că o să mergi mai mult pe jos decât cu mijlocul de transport în comun? E adevărat, nimic nu se compară cu o plimbare lejeră și nimic nu te inviorează mai mult decât atunci când faci mișcare. Poate chiar și la birou reușești să păstrezi ritmul alert și să nu stai lipit de scaun toată ziua.

Sau, dacă jobul tău presupune să stai mai mult în picioare, combinat cu plimbarea ocazională, să zicem că aproape te-ai conformat sfaturilor specialiștilor. Felicitări! Dar ce te faci la final de zi, când picioarele tale, săracele, resimt oboseala celor câtorva kilometri? Indiferent cât de confortabilă ar fi încălțămintea, picioarele obosesc. Și, au și de ce – ele resimt greutatea întregului corp, fiindcă mușchii picioarelor sunt cei mai mari din organism, efortul resimțit fiind puternic.

Putem să pariem că la final de zi ai da un „regat” pentru un masaj la picioare! Și chiar te înțelegem, e dovedit deja că masajul relaxează și detensionează tălpile ostenite. Iar dacă mai și folosești o cremă răcoritoare, efectul este dumnezeiesc. Dacă vrei să te convingi, trebuie doar să încerci miraculoasa cremă pentru călcâie crăpate de la Titania. Pe lângă efectul hidratant oferit de lanolină, crema conține un mix de ingrediente active dedicate calmării, cum ar fi bisabolul și camforul. Extractul natural de castane conferă picioarelor tale fortificarea de care au nevoie iar mentolul este ”vinovat” 100% de senzația aceea răcoritoare pe care o cauți ori de câte ori abia aștepți să ajungi acasă să te descalți.

Crema pentru călcâie Titania se absoarbe rapid în piele și îți revitalizează și împrospătează imediat picioarele. E ca o bine-meritată răsplată, la care toți visăm și de care toți ar trebui să ne bucurăm. Ca să nu mai vorbim despre faptul că, dacă îți faci un obicei din acest ritual de răsfăț, picioarele tale vor arăta impecabil în cel mai scurt timp. Gata cu călcâiele crăpate și dureroase, gata cu aspectul inestetic în pantofii sau sandalele de vară. Datorită efectelor de îngrijire, fortifiere și hidratare ale ingredientelor active din crema Titania, picioarele tale își pot continua drumul. Cum unde? Înspre culmile succesului, ca de obicei.