Facial Bar by Repêchage

Facial Bar by Repêchage

0

Repêchage prezinta o abordare noua in materie de tratamente faciale in salon: Facial Bar. Un concept unic, in premiera in Romania.

Facial Massage - H4 FacialTratamente faciale inovatoarece revigoreaza aspectul tenului inmaxim 30 de minute.

Facial Bar are la baza tratamente expres, care pot fi realizate in timp ce clienta isi face unghiile sau isi vopseste parul pe scaunul stilistului. Astfel, poti opta pentru un tratament cosmetic de tipul Facial Bar in timpul pauzei de masa, inainte de o intalnire sau de un eveniment important.

Intregul ritual se realizeaza foarte simplu si comod, clientii nefiind nevoiti sa se descalte sau sa se dezbrace. Fiecare tratament se finalizeaza cu un machiaj usor Mummy to remove MAskde zi. Astfel iti poti relua activitatea, aratand uimitor. Meniul de terapii pentru Facial Bar include tratamente care hranesc, hidrateaza si revigoreaza pielea, peelinguri, tratamente cu efect instant de lifting sau tratamente pentru ochi.

Facial Bar este asemenea unui „aperitiv” care deschide apetitul pentru tratamente faciale realizate in cabinetul cosmetic. In plus, esteo varianta excelenta de a revigora aspectul tenului cu o investitie minima de timp.

Acest concept poate fi testat in saloanele partenere Repêchage.

Articole similare