Facilitati speciale pentru tratarea afectiunilor de col uterin – la Arcadia

Facilitati speciale pentru tratarea afectiunilor de col uterin – la Arcadia

Programul national de screening pentru cancerul de col uterin a adus numeroase paciente in cabinetele medicilor, pentru a face testul citologic Babes-Papanicolau si pentru a se documenta cu privire la patologia de col uterin.

The-Job-of-a-DoctorNumai in reteaua de screening a spitalului Arcadia, inscris in program inca de la lansarea acestuia in luna august a anului trecut, au fost evaluate pana in prezent peste 4.600 de femei. Reteaua Arcadia vine acum in intampinarea persoanelor care au descoperit semne de boala sau care au fost deja diagnosticate cu o afectiune a colului uterin, stabilind preturi reduse, pana la sfarsitul anului, pentru trei tipuri de proceduri terapeutice necesare in aceasta patologie: chiuretaje biopsice, excizii cu ansa diatermica LLETZ si conizatii de col uterin.

Pacientele beneficiaza de preturi accesibile si la serviciile de ambulatoriu de care au nevoie, adica la consultatii, analize de laborator si la investigatiile de tip videocolposcopie. O reducere suplimentara de 10% din pret este permisa prin talonul Arcadia Avantaj, disponibil exclusiv in cabinetele de medicina de familie partener Arcadia.

Ca un element aparte, pentru femeile care acorda preventiei atentia cuvenita si care efectueaza periodic o evaluare medicala de specialitate, Arcadia a creat pachetul FEMINA ce consta in consultatie OG si ecografie endovaginala/ transabdominala, pachet ce va fi disponibil in Centrul Medical Arcadia Sararie, in perioada aprilie – iunie 2013, la pretul promotional de numai 160 lei.