#FAMILYFEST Island își deschide porțile: concerte în aer liber și activități pentru cei mici

Ducu Bertzi, Iris – Nelu Dumitrescu și Azur dau startul concertelor în aer liber, începând de vineri, 17 iulie 2020, de la ora 20.30.

Începe seria evenimentelor în aer liber pentru toată familia, în centrul Bucureștiului (Insula de pe Lacul Fundeni).

Ce artiști vor urca pe scenă

Connect-R, Sore, Amna, Dj Project, Ruby și multe alte nume cunoscute vor cânta pentru cei care vor păși pragul #FAMILYFEST Island, care a pregătit de altfel și o zonă special pentru copii. Micuții se vor putea bucura, de asemenea, de spectacole în aer liber, animatori, workshop-uri specifice, parc de distracții și circ. În plus, există și Food Zone.

Concert Ducu Bertzi @ #FAMILYFEST Island – vineri, 17 iulie 2020, de la ora 20.30

După o perioadă în care muzica folk a intrat într-un con de umbră, în 1986, Ducu Bertzi a continuat să înregistreze noi piese, dintre care cele mai cunoscute s-au transformat în șlagăre: “Și de-ar fi”, “Floare de colt”,”M-am îndrăgostit numai de ea”,” Suflet fără chei”, “Omul pădurii”, “Iertările”, “Unde oare”, “Focul vânat e gonit de vânt”.

Concert IRIS – NELU DUMITRESCU @#FAMILYFEST Island – Sâmbătă, 18 iulie 2020, de la ora 20.30

Iris, este cel mai iubit grup de muzică rock, din România, o legendă vie a muzicii, care, în cei 44 de ani de carieră muzicală, și-a păstrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi și noi fani. “Să nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”, “Casino” sau “Da, da, da”,” Eu stiu”, reprezintă doar câteva dintre mega-succesele grupului, de-a lungul anilor. Începând cu sfârșitul anului 1975 – începutul anului 1976, trei „muschetari„ – Nutu Olteanu – chitară, Elin Lechinteanu – bass și Nelu Dumitrescu – tobe, plini de ambiție, talent, dăruire și adevăr, au fondat trupa Iris.

Azur cântă duminică, 19.07.2020, @ #FAMILYFEST Island!

Azur este o formație de muzică de petrecere din România, înființată în 1984 la Brăila. Este considerată prima formație care a tratat maneaua lăutărească (interpretată în anii 1970 de Romica Puceanu, Gabi Luncă, Victor Gore) în manieră pop, sub influența interpreților în vogă din țările balcanice ale blocului comunist. Dintre formațiile de gen, Azur a rămas una dintre preferatele publicului român, fapt confirmat de discografia foarte bogată cu peste 25 de albume. Azur s-a constituit în jurul lui Nelu Vlad, care și-a început cariera muzicală în urma unui pariu.

Related Posts

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente

Categorii Populare