Connect-R revine pe scenă cu primul concert după pandemie

Pe 18 iulie, de la ora 20, artistul se va întâlni cu fanii la Centrul Cultural „ Mihai Eminescu” din Parcul Național București.

“Vine ca o gură de oxigen pentru mine pentru că de 12 ani mă hrănesc cu live-ul!”

Concertul va avea loc la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Parcul Național București (Fostul Teatru de Vară 23 August), acolo unde Connect-R va urca pe scenă începând cu ora 20.00.

“Este primul concert după o pauză destul de mare. Vine ca o gură de oxigen pentru mine pentru că de 12 ani mă hrănesc cu live-ul, mai cu seamă că anul trecut am făcut Sala Palatului și a fost un real succes și noi ne-am pregătit cumva și pentru anul ăsta! Emoția unui live nu poate fi înlocuită cu niciun concert online, sau mai știu eu ce drive sau să stai în mașină și să te bucuri claxonând.”

Începând cu data de 18.07.2020, pe scena Centrului Cultural “Mihai Eminescu” vor evolua cei mai în vogă artiști ai momentului, printre care amintim: Lora, Connect-R, Bibi, Amna& Edward Sanda, Bere Gratis, Doddy, Maximilian, Sore, Dj Project, Iris, Cabron, Ducu Bertzi, Shift, etc. Evenimentul este organizat de Sprint Music și a fost structurat ca o serie de spectacole de teatru pentru copii și spectacole artistice cu artiști renumiți de muzică pop-rock, dance, hip-hop, folk, muzică populară, etc. De asemenea, evenimentele sunt organizate la ore diferite astfel încât să nu se creeze aglomerație. Mai multe informații despre aceste evenimente găsiți pe iabilet.ro.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare