“I feel in love with MOMS ” by Vania Limban!

vaniaVa invit impreuna copilul, “burtica”, o prietena, la intalnirea lunara “Active MAMA Networking”, pentru a va RELAXA, a discuta, a interrelationa cu alte mame  si a va dezvolta o retea “mama  networking” cu un impact pozitiv asupra voastra, a copilului, a familiei, a carierei sau  a businessului, daca-l aveti sau va ganditi la unul.

INVITATA “VIP MAMA”: RALUCA DRAGAN, mamica unei bebeluse de 2 ani; Sales Manager Music Channel, Marketing & Advertising. DBV Media House. SmallPrint – bijuterii emotionale cu amprenta deget, mainuta, piciorus bebelusi, altele.
“Am 30 ani si o fetita si o familie minunata. Multa vreme am cautat ceva prin care sa aduc bucurie in sufletul oamenilor, sa creez ceva dedicat si special pentru fiecare in parte. Concediul postnatal m-a ajutat sa-mi gasesc linistea, fericirea si sa pot sa dau frau liber imaginatiei.Am creat rochite pentru mamici pictate manual, martisoare din piele si incet incet mi-am descoperit pasiunea pentru handmade.  Mi-am dorit mai mult si asa am descoperit SMALLPRINT. Am iubit atat de mult ceea ce fac, incat am intrat in familia lor. Acum pot aduce si eu bucuria si zambetul pe buzele altor mamici si sa creez bijuterii unicat cu atingerea persoanei dragi. Este cel mai frumos lucru sa poti aduce zambetul persoanelor din jurul tau”.

INVITATA  “IDEEA MAMA BUSINESS STARTUP”: Gratiela Dolea “Bijuterii baltice”

INVITATA GAZDEI NOASTRE “LA UN CEAI”: ANDREEA OLTEANU “CREATIVE ARTGROUNDS r
https://www.facebook.com/creativeartgrounds
***Andreea nu este mamica inca, dar isi doreste, insa stie sa lucreze minunat cu copii, este pasionata de tot ce inseamna arte frumoase si vrea sa dea mai departe tot ce stie copiiilor care participa la ARTelierele ARTgrounds.

MAMA NETWORKING
Taxa participare: 35 lei; include un ceai deosebit & o prajitura de casa.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare