Fereste-ti copilul de cancer!

Fereste-ti copilul de cancer!

0

Organismul uman este alcatuit dintr-o serie numeroasa de celule. Atunci cand celulele care compun organismul uman sunt imbolnavite, apare cancerul, boala crunta a secolului nostru. Divizarea celulelor in ordinea bine stabilita este un proces absolut normal ar organismului. Dar atunci cand o celula continua sa se divida, iesind din ordinea naturala a organismului, aceasta va crea o tumora maligna sau benigna, denumita pe scurt – cancer.

Sanatatea ta si a familiei tale trebuie sa reprezinte o prioritate atunci cand te decizi sa mergi la cumparaturi. Pentru ca cel mic sa poata fi ferit de aparitia unor boli grave, precum cancerul trebuie sa ai grija ce cumperi, cum gatesti si mai ales ce anume. Ca urmare a unor decizii bine gandite, iti poti ajuta copilul sa nu treaca printr-o astfel de cumplita experienta. O dieta bazata pe fibre si antioxidanti va ajuta la ferirea organismului celui mic, dar si al adultilor in a dezvolta aceasta boala, de regula, fara sanse de izbanda in lupta cu supravietuirea.

Iata o dieta care va ajuta la ferirea organismului de cancer:

La micul dejun consumati cu regularitate iaurt intrucat are capacitatea de a opri divizarea defectuoasa a celulelor, capsuni si o cana de ceai verde intrucat sunt antioxidanti puternici.

La pranz va sugeram seminte de in care ajuta in remedierea cancerului ovarian si a cancerului de san, dar si rosii  care sunt puternici antioxidanti.

Cina intotdeauna trebuie sa cuprinda salata de legume care trebuie sa includa ceapa intrucat reprezinta alimente care iti vor intari organismul in lupta cu cancerul. Usturoiul te va ajuta de asemenea sa mentii un organism sanatos. Nu uitati de fasole, morcovi, brocolli, cartofi care pot reprezenta legume benefice organismului bolnav de o astfel de maladie grava.

Atunci cand cel mic are predilectie catre chips-uri, bomboane, cola ori fata de mancarea de tip fast-food, opriti-l! Reprezinta cele mai nocive alimente care vor imbolnavi organismul sanatos odata cu consumarea acestora.

Articol realizat de Tatiana Tuţă