Fresh Bread Patissier – brutarul familiei tale

Fresh Bread Patissier – brutarul familiei tale

0
cuptor de paine electrolux

cuptor de paine electroluxCand esti mamica iti concentrezi in permanenta atentia asupra ingrijirii copiilor. Alimentatia lor trebuie sa fie cat mai naturala, de aceea esti foarte atenta ce incluzi in meniul zilnic.

In aceste conditii, preferi de multe ori preparatele facut in casa, prajiturile sau painea de casa fiind primele optiuni. Fresh Bread Patissier de la Electrolux te sustine si iti ofera posibilitatea sa pregatesti totul acasa, cu cel mai mic efort.

Cuptorul de paine de la Electrolux te ajuta sa prepari o gama larga de produse gustoase si sanatoase pentru intreaga familie. Cu ajutorul celor doua forme de gatit si a celor 15 programe predefinite poti pregati paine, torturi, briose si gemuri. De asemenea, dispune de o serie de retete cu programe ce variaza intre 58 minute si 3 ore 25 minute.

Pentru rezultate perfecte cuptorul este dotat cu o lama speciala care asigura o suprafata perfecta a painii, iar ventilatorul pe baza de convectie asigura o crusta crocanta si aurie. De asemenea, cu ajutorul acestei lame, indepartarea painii din forma se poate realiza foarte usor.