Ghid util pentru pentru a alcătui o fotocarte cu pozele de la...

Ghid util pentru pentru a alcătui o fotocarte cu pozele de la botez

0

Cu siguranță fotografiile pe care le-ai primit de la fotograful profesionist în urma botezului sunt mult mai multe decât te așteptai. Realizezi că sunt și greu de gestionat. În primă fază le-ai salvat în laptop, însă ai vrea să te bucuri de ele în format printat.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Te gândești la ceva mai mult decât albumul în care inserezi pozele în formatele standard, despărțite de foliile de plastic. Vrei ceva profesionist, un album foto personalizat cu foi lucioase și coperți groase, mai precis o fotocarte. Află mai multe din rândurile de mai jos!

Selectează poze de pe tot parcursul evenimentului

Optează pentru o fotocarte de la Celebook. Cu intermediul editorului online ușor de folosit, intuitiv, vei concepe pagină cu pagină conținutul și aspectul fotocărții.

Încarcă în editor toate pozele pe care vrei să le inserezi în paginile fotocărții, cele mai reprezentative momente de la biserică, poza de grup, bebelușul în mâinile preotului, ale nașilor, poze cu decorul restaurantului (candy barul, mărturiile) și până la fotografiile de a doua zi, de la băița făcută cu nașa.

Ține cont și de pozele în care apar lumânările de botez, trusoul sau în cazul petrecerii, ursitoarele sau personajele de desene animate pe care le-ai invitat.

Șabloane predefinite

Acțiunea de a alcătui o fotocarte este ușoară și distractivă, insclusiv datorită șabloanelor predefinite. Prin urmare, concret spus, dacă ai patru poze cu momente diferite în care bebelușul este introdus în apa botezului, le poți pune pe toate într-un colaj de 4 fotografii în pagină.

Tu alegi dacă vrei să ai una, două, trei, patru sau mai multe poze în pagină și cum să fie dispuse. Ai sugestii de prezentare, a poziționării fotografiilor în pagină, tu doar alegi ceea ce îți place și ce se potrivește pentru relatarea firului evenimentelor.

Coperți personalizate

Frumusețea unei fotocărți este dată și de posibilitatea de a personaliza coperta cu fotografia preferată și textul dorit.

Ține cont că poți crea fotocărți diferite pe care să le faci cadou. Prin urmare, pentru bunici alege pentru coperta o poză cu ei și bebelușul, pentru nași caută poza în care apar ei cu cel mic în brațe.

Tot pe copertă, ca text poți insera ziua și anul fericitului eveniment.

Formatul fotocărții

Ai libertatea de a alege cât de mare sau mică sa fie fotocartea cu pozele de la botez, cât de groasă sau subțire, de altfel, în funcție de acești parametri variază și prețul.

Pentru că îți dorești să ai cât mai multe poze de la botez în fotocarte, realizează pentru voi, în familie, o fotocarte în care să inserezi un volum mare de poze, pentru nași optează pentru o fotocarte mai subțire, cu acele poze în care apar preponderent ei ca personaje principale.

După ce ai încheiat procesul online de realizare al fotocărții cu ajutorul editorului, aceasta intră în etapa de producție, adică este printată la cele mai înalte standarde și îți este livrată ulterior acasă.

Sursa foto: Celebook.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu