Mărirea sânilor: sfaturi utile de la specialişti

Iată ce spun specialiştii despre operaţiile estetice și, în special, despre operaţiile de implant mamar! Medicii au câteva sfaturi importante pentru femei atunci când vine vorba despre intervențiile chirurgicale.

1. Informează-te!

Într-o intervenţie chirurgicală este foarte importantă relaţia doctor-pacient şi tot procesul de informare, de asumare şi conştientizare a avantajelor şi riscurilor unei operaţii estetice.

Pacienta trebuie să ştie ce presupune o intervenţie estetică, indiferent de natura ei, şi care sunt toţi paşii de urmat înainte şi după efectuarea operaţiei. Spre exemplu, în cazul unei operaţii de mărire a sânilor, e necesar ca pacienta să ştie ce tip de implant se va folosi, dacă este omologat şi ce garanţie oferă în caz de ruptură, contractura capsulară, serom, etc, ce studii au protezele, cum se tratează infecţiile la locul inciziei, cât durează procesul de recuperare şi de ce trebuie să poarte bustiera medicală postoperator.

2. Optează pentru calitate

Atunci când luăm în considerare operaţia de mărire a sânilor, e de preferat să optăm pentru implanturi despre care avem suficiente informaţii. Nu strică o trecere prin studiile de specialitate, despre siguranţa şi eficienţa implanturilor. Este important să te asiguri ca implanturile sunt omologate de Ministerul Sănătăţii şi să optezi pentru un brand care oferă siguranţă. În plus, cu cât o companie este mai veche pe piaţă, cu atât are mai multe studii în dezvoltarea noilor produse, fiind preocupată de îmbunătăţirea şi extinderea gamei.

3. Alege implanturi care oferă certificat de garanţie

Femeile care sunt interesate de operaţia de mărire a sânilor trebuie să pună accent şi pe garanţie.

4. Rutina de îngrijire 

Este foarte important că după operaţie să fie purtată bustieră elastică adaptată noilor dimensiuni. Aceasta are rolul de a stabiliza implantul mamar şi de a preveni ridicarea acestuia, reducând tensiunea de pe cicatricile nou formate.

5. Efortul fizic

Revenirea acasă şi procesul de recuperare nu trebuie omis, întrucât vindecarea este un proces gradual. Pentru operaţiile de mărire a sânilor, evitaţi ridicarea lucrurilor deasupra capului timp de o lună. Este interzis să practicaţi sport timp de o lună, iar după acest interval puteţi relua activitatea fizică treptat.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare