Gradinita Curcubeul Magic

Gradinita Curcubeul Magic

002

Picture 1 of 5

Gradinita “Curcubeul Magic” este locul minunat in care copii invata jucandu-se, avand o baza materiala didactica adecvata desfasurarii unui proces instructiv-educativ modern, de calitate.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Activitatea gradinitei se desfasoara intr-un mediu primitor, sigur, in care copilul este inconjurat cu caldura, intelegere, multa rabdare si dedicatie din partea educatoarelor.

Cadru profesoral: Educatoare absolvente ale studiilor de specialitate (specializare invatatoare/ educatoare si/sau studii superioare), profesori pentru optionale, ingrijitoare cu experienta.

Spatii de curs: 4 sali de clasa, 2 grupuri sanitare, 2 camere de primire, sala – masa.

Curte exterioara (loc de joaca): curte (200 m.p.) dotata cu aparate de joaca pentru copii, nisipar, umbrar, multa verdeata.

Limbi straine: engleza (zilnic)

Activitati frontale (zilnice): activitati de educare a limbajului, limba engleza(inclus in pachetul de baza), activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate,  activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala , educatie plastica , educatie fizica.

Activitati optionale: limba engleza (inclus in pachetul de baza), muzica (inclus in pachetul de baza), arta (inclus in pachetul de baza), dans, arte martiale, limba franceza, germana, italiana, spaniola (activitatile optionale pot fi extinse la cerere).

Activitati extracuriculare: vizite la diverse obiective(gradina botanica, gradina zoologica, muzee), vizionari spectacole de teatru si circ, excursii, diverse activitati in natura, petreceri de ziua copiilor si cu diverse ocazii, organizarea de expozitii cu lucrarile copiilor.

Alimentatie: in regim catering, meniul fiind realizat prin consultarea unui medic pediatru si a unui specialist in nutritie.

Evenimente si serbari: Serbarea de Craciun, Serbarea Primaverii, Serbarea de Paste, Ziua Internationala a Cpilului, Serbarea de sfarsit de an scolar.

Materiale didactice si echipamente: Mobilier modern adecvat pentru desfasurarea activitatilor educationale, patuturi, calculator, cd-player in fiecare clasa, TV/DVD jocuri si jucarii educative, carti cu povesti pentru copii, materiale didcatice pentru profesori in conformitate cu programa actuala.

Limitele de varsta ale copiilor: 1,8 ani – 6/7 ani

Grupe /nr. Copii in grupa: 4 grupe cu maxim 10 copii in grupa

Programe/Tarife lunare:

  • programul I: 8.00 – 13.00 /500ron;
  • programul II: 8.00 – 14.00/500ron+13 ron masa zilnica;
  • programul III:  8.00 – 18.00/600 ron+13 ron masa zilnica.

Vacante: Craciun, Paste si o saptamana in luna august pentru igienizare.

Oferte/Reduceri:

– reducere de 10% din taxa lunara pentru cel de-al doilea copil inscris din aceiasi familie si o reducere de 15% din taxa lunara pentru cel de-al treilea copil inscris din aceiasi familie;

– reducere de 50% din taxa lunara (in cea de-a treia luna de contract) pentru inscrierile efectuate pe tot parcursul anului scolar 2011-2012;

– inscrierea in programul “Recomanda si castiga” prin care puteti beneficia de reduceri cuprinse intre 50% si 100% din taxa de scolarizare (programul se comunica o data cu inscrierea copilului in cadrul gradinitei);

Contact:

[geo_mashup_map]
Fara comentarii

Lasa un comentariu