Cat de periculoase sunt desuurile tanga?

Cat de periculoase sunt desuurile tanga?

0
tanga

tanga

Picture 1 of 1

Chiar daca lenjeria tanga este considerata destul de sexy de tot mai multe femei, in general, parerea medicilor este cu totul alta.

De regula, aceasta poate conduce cu usurinta catre inmultirea infectiilor vaginale. De aceea, medicii va vor recomanda sa va schimbati lenjeria intr-una, ce-i drept, mai putin sexy, dar mai sanatoasa.

Asa cum aminteam mai sus, lenjeria tanga va poate vatama flora vaginala intrucat aceasta este mult prea stransa in regiunea dintre picioare si, implicit, in regiunea vulvara. Astfel de leziuni la nivelul vulvei vor genera infectii intrucat zona afectata este destul de sensibila si nu foarte rezistenta. In acest fel  pielea va deveni destul de sensibila, iar prin frecare se vor dezvolta in aceste regiuni ciuperci sau infectii greu de tratat.

Potrivit medicilor, persoanele cu pielea mai sensibila sunt mai predispuse catre aceste afectiuni. De aceea, daca te regasesti intr-o asemenea situatie este bine sa iti iei gandul de la o asemenea lenjerie si sa optezi pentru chilotul clasic. Iar daca vrei sa ramai in continuare sexy in ochii iubitului poti incerca si chilotul tip boxer, la moda in ultima perioada.

In cazul in care nu vrei sa renunti de la aceste tendinte sexy este indicat sa incerci sa alegi un material cat mai natural, precum bumbacul si sa nu fie prea stramta intre picioare intrucat iti va leza pielea prin frecare. Mentinerea unei igiene in aceasta zona reprezinta un element esential in tot acest timp, iar pe timpul noptii este indicat sa incercati sa uitati de portul lenjeriei pentru sanatatea zonei intime.

Foto: http://ladysboutique.ro

Articole similare