Gradinita Karin’s Kids Academy

Gradinita Karin’s Kids Academy

027

Picture 1 of 6

Karin’s Kids Academy este locul unde copilul tau va intalni un mediu prietenos, familial, ce-l va incuraja sa-si dezvolte abilitati esentiale unei dezvoltari sanatoase, in timp ce creativitatea, inteligenta si imaginatiavor fi stimulate zilnic cu ajutorul metodologiei proprii „Karin’s Knowledge™” care tranforma gradinita noastra intr-o  academie  dedicata cresterii si educarii sanatoase a copilului tau.

Gradinita isi bazeaza programa pe metode proprii si o serie de activitati, tehnici si jocuri educative bazate pe cele mai recente cercetari si dezvoltate de catre psihologi americani si profesori ce si-au dedicat intreaga cariera intelegerii  dezvoltarii copilului.

Obiectivele noastre educationale sunt dezvoltarea libera, crearea unei laturi armonioase ca parte integrate a personalitatii copilului, raportata trebuintelor caracteristice celor mici, sprijinind formarea autonoma si creative acestuia.  Pentru noi este importanta dezvoltarea capacitatii de a interactiona cu alti copii, cu adultisi cu mediulpentru a dobandicunostinte, deprinderi ,abilitati si conduit noi.  Descoperirea de catre copil a propriei identitati, a autonomiei, dezvoltandu-si o gandire logica si coerentasi o imagine de sine pozitiva. Educarea spiritului de lucru in echipa si a lidership-ului insusite prin metoda proiectelor folosite cu precadere in gradinita noastra.

Cresterea si evolutia armonioasa a copilului se face numai prin joc. Jocul apare ca mijloc principal de fundamentare  a activitatii copilului prescolar. El influenteaza intreaga conduita a activitatii copilului, il ajuta sa socializeze in mod progresiv si sa se initieze in cunoasterea lumii fizice. De aceea, acordam o mare importanta jocurilor si materialelor educative, calitatii si valorii educative a acestora. Materialele didactice sunt diversificate, atractive si raspund nevoilor ludice si de invatare ale fiecarui copil.

Oferta de cursuri optionale :

  1. English Class- curs intensiv de limba engleza cu profesor vorbitor nativ de limba      engleza
  2. Arts&Crafts – curs care dezvolta imaginatia creativa si abilitatile practice
  3. Sports&Fun – dans modern, inot, intreceri sportive .
  4. Limbi moderne (germana)
  5. Curs de dezvoltare personala- stimularea formarii unor convingeri proprii, a dezinvolturii si incurajarea exprimarii libere.

Alimentatia: Suntem devotati ideii de a creste copii sanatosi si de aceea hrana copilului tau va fi de cea mai buna calitate.

Ceea ce oferim noi este alimentatie 100% din ingrediente naturale, iar meniurile personalizate sunt  create de medicul nutritionist Dr.Andrada Mihai , de la Institutul National de Diabet , Nutritie si Boli Metabolice “ N.Paulescu” , Bucuresti.

Tocmai de aceea , suntem mandrii ca micutii de la Gradinita Karin’s Kids Academy sunt cei mai sanatosi din oras , cu o alimentatie  perfect echilibrata de carbohidrati , proteine , mineale si vitamine. Mai mult decat atat, copiii sunt incurajati sa intre in bucatarie sa invete beneficiile unei mese sanatoase prin activitati provocatoare si distractive.

Program si Tarife :

  • Program Scurt – 8:00 – 12:30 – 1.120 RON
  • Program Mediu – 8:00 – 1:00 – 1.230 RON
  • Program Lung – 8:00 – 18:00 – 1.480RON

Date de Contact :

[geo_mashup_map]