Gradinita Aschiuta & After School

Gradinita Aschiuta & After School

0

dsc02125

Picture 1 of 5

‚‚Fericit este  copilul care gaseste in fiecare etapa  a  drumului  sau  educatorul  capabil sa-i  insufle  treptat  forta  si elanul necesare  implinirii  destinului  sau ca om !’’ (M.Debesse).

Gradinita Aschiuta a fost infiintata in anul 2008, autorizata prin ordinal nr. 5433 / 23.09.2008 de catre Ministerul Educatiei Cercetarii Inovarii si Tineretului si vine in ajutorul parintelui prin oferta educationala complexa si accesibila, urmarind dezvoltarea armonioasa a fiecarui copil intr-un mediu placut si competitiv, modern si atractiv in conditii de siguranta, departe de agitatia cotidiana.

Gradinita are o suprafata de 485 m² si se compune din cinci sali de grupa cu dubla functionalitate, trei grupuri sanitare special amenajate pentru copii, un cabinet medical, bucatarie, o sala destinata activitatii informatice, o mini-biblioteca si o sala de mese. Dispunem de o curte in suprafata totala de 1200m² dotata cu leagane, tobogane, balansoare, nisipare, cataratoare etc. ideale pentru desfasurarea activitatilor educativ-recreative ale copiilor de toate varstele. Avem o mini-gradina zoologica – astfel copii vor cunoaste animalele domestice in mod direct, interactionand cu acestea.

Prin grija si indrumare copii sunt incurajati sa se dezvolte corespunzator! Intrucat aici fiecare copil este intampinat cu caldura, este invatat cu rabdare si imbratisat cu veselie, copilul dumneavoastra va fi apreciat si iubit pentru el insusi, cu toate nazdravaniile fara de care copilaria nu ar mai putea exista.

‚‚Actioneaza  asupra  copilului  facandu-l  sa  actioneze  singur !’’ (M.Debesse)

Program:

  • Deschis: luni – vineri de la ora 07.00 pana la ora 19.00.
  • Inchis: ultima saptamana din luna august – pentru igienizare.
  • Facilitati: Nu conteaza cantitatea, ci doar calitatea!

Oamenii pe care ii veti intalni in aceasta unitate stiu ca PRIMII  PASI  CONTEAZA  CEL MAI MULT, de aceea PENTRU CEI MAI BUNI PRIMI SAPTE ANI DE ACASA, ASCHIUTA  va vine-n ajutor si ARE  GRIJA  DE  COPILUL  DUMNEAVOASTRA!

Tarife: in functie de program (va rugam sa vizualizati siteul sau sa ne contactati).

Contact:

  • Adresa completa:  localitatea Pitesti, judetul Arges, Intrare Ion Balaceanu nr.5
  • Reper: Prelungirea Craiovei, dupa Lukoil prima strada la stanga dupa depozite, pana-n spalatoria auto, la pancarda de delimitare a orasului Pitesti.
  • Mail: [email protected]
  • Telefon mobil: 0745.324  698
  • Telefon fix/fax: 0248.25 25 77
  • Website: www.gradinitaaschiuta.ro

[geo_mashup_map]