Grupul editorial Corint aduce cartea educationala in scoli

Grupul editorial Corint aduce cartea educationala in scoli

0

Pentru ca suntem in plina desfasurare a procesului de invatamant, iar scoala isi urmeaza cursul ei firesc, Grupul Editorial Corint aduce cartea educationala in scoala dumneavoastra.

copii-la-scoala

Picture 1 of 4

Multe scoli din Bucuresti, precum Scoala gimnaziala nr.194 din sectorul 4, Scoala gimnaziala nr.56, Scoala gimnaziala nr. 50 Maica Domnului din sectorul 2, Colegiul National I.L. Caragiale, Scoala gimnaziala nr.309 din sectorul 6, Liceul Dante Alighieri, dar si scoli din localitatile limitrofe vor primi vizita noastra. Avem multe lucruri interesante sa va impartasim.

Venim cu o oferta impresionanta de carte scolara, pentru ca toti elevii, de la mic la mare, sa beneficieze din plin de educatia atat de necesara unei corecte dezvoltari personale. Ca este vorba de prescolari, elevi din ciclul primar sau gimnazial, oferta educationala a Grupului Editorial Corint va fi cu siguranta pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Lectura suplimentara ne devine familiara din primii ani de scoala. Selectarea lecturii suplimentare revine invatatorului, care cunoaste cel mai bine afinitatile sufletesti ale elevilor precum si continutul educativ necesar intr-o anumita etapa a dezvoltarii lor. Daca elevul incepe a citi din curiozitate, iar aceasta curiozitate se transforma in deprindere, in obisnuinta si insista, motivat fiind si de aprecierile primite la clasa, el va realiza mari progrese in dezvoltarea sa ulterioara, spune Sorin Lucaci, specialist marketing al editurii Corint.