Gustarea scolarului trebuie sa fie sanatoasa si bogata in fructe

Gustarea scolarului trebuie sa fie sanatoasa si bogata in fructe

0

Pe masura ce cresc, cei mici devin tot mai mofturosi la mancare, iar mamele se vad in postura de a pregati tot felul de mancaruri sofisticate si de a le aranja cat mai frumos in farfurie, in speranta ca cel mic va manca totusi ceva. Asta se intampla acasa, caci la scoala lucrurile stau si mai rau, deoarece tentatia dulciurilor si a chipsurilor de tot felul este foarte mare.

Dragi parinti, batonul Nutribon este o alternativa sanatoasa pentru gustarile dintre mese pe care le oferiti copiilor vostri. Dictionarul dedicat nutritiei scos de Prof. Univ. Dr. Nicolae Hancu propune ca o gustare sanatoasa sa fie formata din: fructe proaspete sau deshidratate, legume crude (morcovi, telina, rosii cherry, broccoli, ardei, gulii), iaurt degresat, seminte sau nuci, cereale integrale.

De asemenea, singurul produs tip baton recomandat de acest dictionar pentru a fi luat fara probleme ca si gustare este Nutribon, un baton din fructe (prune, fructe rosii), cu nuci, fulgi de ovaz si scortisoara.
Nutribon reprezinta o gustare sanatoasa dintre micul dejun si pranz sau dintre pranz si cina, cat si o alternativa ideala pentru cei care doresc sa consume „ceva dulce”, iar acest desert il doresc cat mai sanatos si hipocaloric.
Cantitatile de ingrediente – fructe, seminte si cereale – sunt calculate de catre specialisti astfel incat sa reprezinte combinatia ideala, reteta fiind una originala, protejata si recomandata de Prof. Univ. Dr. Nicolae Hancu si de alti medici specialisti in nutritie.

Pentru mai multe detalii despre Dulcele sanatos si natural acceseaza nutribon