Hai la soare cu NIVEA Sun!

Hai la soare cu NIVEA Sun!

0

Daca e luna mai, e timpul sa activezi mood-ul de vacanta, de care, cu siguranta, iti era mult prea dor. NIVEA Sun da startul verii si te invita sa petreci cat mai mult timp la soare, alaturi de familie si prieteni.

NIVEA SUN INVISIBLE PROTECTION TRANSPARENT SPRAY SPF20 150ml Height: 15,5cmBronz? Da, pentru toata lumea! Insa chiar daca esti nerabdatoate sa obtii cat mai repede bronzul auriu, nu uita de sanatatea pielii tale si asigura-te ca si cei dragi tie vor fi bine.

Bucura-te de un bronz natural si sanatos cu noutatea anului de la NIVEA Sun: Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze care accelereaza procesul de bronzare, in mod natural!

NOU! Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze SPF 30

Noul ulei NIVEA Sun Protect & Bronze are o formula matasoasa si delicata, cu o textura transparenta, ce se absoarbe rapid in piele. Avand o consistenta usoara si rezistenta la apa, uleiul accelereaza procesul natural de bronzare datorita extractului natural de plante (extract din radacina de licorice sau lemn dulce in medicina chinezeasca) ce stimuleaza productia de melanina proprie pielii, oferind un bronz natural, irezistibil si de lunga durata. Contine un sistem extra eficient de filtre UVA/UVB ce protejeaza pielea in profunzime.

Pret: 34,02 Lei, 200 ml, SPF 30

FUN in the SUN

Nu uita de pielea sensibila a celor mici!

NIVEA Sun Kids Spray colorat de protectie solara SPF 50

Special destinat pielii sensibile a copiilor, Spray-ul colorat de protectie solara de la NIVEA Sun protejeaza eficient chiar si impotriva arsurilor solare si a deteriorarii pielii pe termen lung. Emulsia este colorata in albastru, o adevarata distractie pentru cei mici. In momentul in care culoarea devine alba, emulsia trebuie reaplicata, pentru o maxima siguranta. Produsul ofera protectie imediata si are o rezistenta la apa de lunga durata pentru ca micutul tau sa se bucure, fara griji, de soare, oriunde ar fi.

Pret: 45,99 Lei, 200 ml, SPF 50