Hilmi Medical Center are grija de tine atat la interior cat si la exterior

[imagebrowser id=1725]Hilmi Medical Center este o clinica medicala privata care incearca sa trateze toate aspectele ce tin de sanatate, atat cea din puct de vedere fizic cat si emotional. Stim ca pentru a ne simti fericiti si sanatosi, este important sa ne simtim bine in propria piele.

Pielea este cel mai mare organ uman, si pentru ca stim ca are nevoie de atentie speciala, am creat un departament dedicat: dermato-cosmetica.

La Hilmi Medical Center, pacientul cu afectiuni dermatologice este tratat in ansamblul afecţiunilor sale, deoarece pielea indica, de cele mai multe ori, perturbari si la alte niveluri.

Pentru un tratament dermatologic eficient, primul pas este cunoasterea cauzei. De aceea, după discutia initiala cu pacientul (anamneza), urmeaza un consult in totalitate, in urma caruia se va stabili un plan de tratament.

Medicii nostri specialisti au o experienta bogata in diagnosticarea si tratarea oricaror tipuri de boli dermatologice, tinandu-se intotdeauna cont de raportul beneficii/riscuri si luandu-se intotdeauna cele mai bune decizii pentru pacient.

Serviciile medicale de dermatologie cuprind:

  • consultatii si tratamente dermato-venerologice (acnee, eczeme, tumori, veruci, alopecie, vegetatii, nevi, boli cu transmitere sexuala);
  • chirurgie dermatologica;
  • pachet alunite tratamente dermato-estetice.

In completarea specialitatii dermatologie, consideram ca este necesar sa acordam atentie si factorului estetic, de aceea, am creat o serie de tratamente faciale cosmetice care contribuie la imbunatatirea aspectului tenului. Prin colaborarea celor doua departamante, pacientii nostrii isi pot rezolva atat problemle de sanatate, cat si cele ce tin de estetica.

Factorii de mediu sunt nemilosi cu tenul, de aceea, este bine sa intervenim pentru mentinerea aspectului proaspat si sanatos al pielii noastre.

Hilmi Medical Center a este o clinica medicala private infiintata in martie, 2012. De la inaugurare si pana in prezent, peste 20,000 de pacienti ne-au calcat pragul si au avut incredere sa isi lase sanatatea pe mainile specialistilor nostril. Prima noastră clinica include 12 cabinete medicale instinse pe o suprafata de 600mp, acoperind o varietate de specializari medicale. De asemenea, punem la dispozitia pacientilor nostri o gama extinsa de analize de laborator, pentru a oferi un pachet complet de preventie, diagnostic si tratament.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare