Idei de petrecere și cadouri geniale pentru Botez

Idei de petrecere și cadouri geniale pentru Botez

0

Planifici o petrecere pentru bebeluș și cauți idei noi pentru un astfel de eveniment? Află în acest articol ce este nou, în trend, ce va adăuga un plus de distracție la petrecerea pentru micuț, mai ales dacă este vorba despre o petrecere pentru Botez.

La Botez se aduc cadouri personalizate pentru copil. Nu este vorba doar despre hăinuțele pentru bebeluș (trusoul de Botez care este cumpărat de nași), ne referim la jucării. Nu ai nicio idee despre ce cadouri să cumperi? Îți oferim câteva sfaturi, care desigur te vor ajuta:

 • Jucăriile din pluș sau din cauciuc moale sunt potrivite pentru copii. Alege jucăriile în formă de iepuraș, ursuleț, elefănțel, etc. Sunt diferite jucării mici din pluș care au biluțe zornăitoare foarte atrăgătoare pentru cei mici.
 • Jucăriile colorate care se prind la cărucior sau deasupra patului.
 • Figurinele în diverse culori, mingile interactive, mingile cu sunete hazlii, jucăriile muzicale.
 • Cărțile ilustrate și cărțile de povești. Acum este la modă cărticica elefănțel. Poți cumpăra orice fel de carte pentru copiii mici, cu imagini cu animale sălbatice.
 • Cuburile de construit turnulețe sau diferite alte lucruri.
 • Caruselul muzical, labirintul cu bile, cubul interactiv cu diferite elemente și activități.
 • Pernuțele moi în formă de buburuză, cap de ursuleț sau alte forme de animale, pe care copilul poate dormi.
 • Jucăriile numărătoare cu bile sau de forma unui abac.
 • Afișele cu litere și animale care se prinde de perete.
 • Jucăriile din lemn frumos colorate, realizate din materiale non-toxice, care pot decora plăcut camera copilului în timpul copilăriei lui. Unele cuprind mai multe elemente din lemn (cerculețe, pătrate, triunghiuri) care se sortează și se asamblează pentru a forma diferite mici construcții, astfel copilul învață culorile și formele.
 • Un tablou deosebit, o pictură care va rămâne o amintire pentru copil, pentru toată viața.
 • Un pom fructifer care are aceeași vârstă cu cea a copilului, care va fi plantat și va crește odată cu el, va fi cu siguranță un cadou interesant.

Bebelușul este atras în general de jucăriile foarte colorate, care au texturi diferite și care sunt distractive. Acestea trebuie să fie de calitate foarte bună. Jucăriile ajută la dezvoltarea simțurilor copilului.

Petrecerea de la Botez poate deveni foarte distractivă dacă se aduc și câteva elemente de decor interesante. Poți face petrecerea la un local mic în oraș, pentru ca oaspeții să se simtă confortabil, să nu stea înghesuiți, sau poți ține petrecerea acasă, într-un cerc mai restrâns de invitați (rude apropiate și câțiva prieteni).

Copiii prezenți la petrecere dar și adulții vor fi încântați de prăjiturile cu surprize, de aceea ele nu trebuie să lipsească din Candy Bar. Acesta trebuie să fie în ton cu decorul, cu tematica și codul de culoare. Prăjiturile pot avea glazură roz sau albastră, în nuanța potrivită pentru fată sau băiat. Masa cu dulciuri poate să cuprindă deserturi cu ciocolată belgiană, cu frișcă naturală, mini cupcakes-uri, bomboane, fursecuri amaretto, macarons, fursecuri cu vanilie, cu fulgi de migdale, cocos și alte arome, dar și dulciuri din marțipan personalizate, în formă de figurine, papucei de bebeluș, floricele, etc. Pentru invitați se pregătesc cadouri delicioase – mini cupcakes ambalate frumos în cutiuțe de cadou. Astfel de cadouri pot fi și acadelele cu marțipan, deserturile macarons sau bomboanele cu ciocolată.

Dacă vrei ca la party să fie cu adevărat distracție, trebuie să închiriezi o Photo Booth pentru un botez în București pentru a face fotografii memorabile. Sesiunea foto la Botez poate fi realizată de un fotograf profesionist, iar fotografiile haioase vor fi perfect făcute la o astfel de cabină fotografică, care se poate aduce destul de ușor în locația unde se desfășoară petrecerea.

O altă idee pentru a spori distracția este să aduci un Popcorn Bar – un mini bar care să conțină gustări popcorn, în variate culori, cu arome diverse, dulci ori sărate. Pentru acest eveniment un bar de degustare este o alegere ideală, va avea toate gusturile de popcorn în cutii cu un design interesant, care va impresiona cu siguranță pe invitați. Cutiile cu popcorn pot fi decorate cu fundițe roz sau albastre, după cum este și decorul specific pentru o fetiță sau pentru un băiat. Floricelele de porumb sunt delicioase, vor fi considerate excelente pentru cei care participă la petrecere.

Cu astfel de bunătăți aromate și delicioase, care diferă prin gust, aspect, compoziție, textură și miros, invitații se vor simți răsfățați și vor fi cu siguranță fericiți.